Probleme și cu Florin Dan

05 Aug. 2009, 14:02 Seria 2
Probleme și cu Florin Dan

 

Florin Dan, Cristian Todea și Ionuț Bălan au rămas ultimii ex-utiști care mai au de reglat conturi cu Bătrâna Doamnă. Cei trei încă mai au de primit părți din salariile restante de anul trecut, toți dovedind înțelegere, pe parcursul ultimelor șase luni, față de UTA. Deocamdată, conform oficialilor clubului arădean, Bălan și Cristi Todea nu pun probleme. În schimb, sunt posibile complicații cu Florin Dan, care își cere drepturile.

 

„La federație nu suntem blocați acum decât din cauza lui Radovanovic. Din ce am auzit și Florin Dan are sau urmează să-și depună un memoriu la Federația Română de Fotbal, dar UTA nu este blocată deocamdată din cauza lui. Trebuie să reglăm problema cu Florin Dan, deoarece sunt diferențe între ceea ce susține el că are de primit și ceea ce știm noi că trebuie să-i plătim”, a declarat Giovanni Catanzariti.

 

În mod normal, având în vedere că a primit deja suma de 13,500 de euro din salariile restante, Florin Dan ar mai avea de încasat circa 12,000 de euro, fotbalistul susținând că trebuie să primească 21,000 de euro.

 

Articol scris de: Sebastian Șilcovan

05 Aug. 2009, 14:02 Seria 2
Pe aceeași temă