Primarul din Râmnicu Vâlcea protestează la CCA

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 11:00 Seria 2
Primarul din Râmnicu Vâlcea** protestează la CCA

Edilul orașului Râmnicu Vâlcea, Emilian Frâncu, a anunțat public pe siteul Primăriei că va trimite un protest la Comisia Centrală de Arbitri, în care va acuza erorile cavalerilor fluierului din partidele cu Gloria Bistrița și FC Universitatea Craiova.

„În scrisoare se vor sesiza atât neacordarea penalty-ului clar din meciul cu Gloria Bistriția, cât și faptul că în partida de la Roșiori de Vede cu FC U Craiova, arbitrii nu au reacționat la scandalurile și conflictele dintre suporteri, care au creat o presiune vizibilă și pe teren, între echipele protagoniste. Nu ne lăsăm călcați în picioare” a mai declarat edilul-șef, care speră ca „astfel de erori de arbitraj să nu mai fie întâlnite la meciurile echipei CSM Râmnicu Vâlcea” se arată pe siteul oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Cum se cunoaște, Emilian Frâncu a revenit la Primăria Râmnicu Vâlcea, după cinci luni petrecute în închisoare, acesta fiind acuzat de luare de mită și fiind condamnat în primă instanță la patru ani închisoare cu suspendare. În timp ce primarul Frâncu era închis, CSM și-a schimbat acționarul majoritar, Cătălin Rufă efectuând tranzacția schimbării de cluburi cu Laurențiu Nițu.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 11:00 Seria 2
Pe aceeași temă