Primăria Baia Mare a decis pe ultima sută de metri ca meciul dintre FCMU și FC Olt să se dispute

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 11:18 Seria 2

In aceasta dimineata, 23 martie, la ora 9:30, oficialii celor doua echipe, brigada de arbitri si jucatorii de la FC Maramures Universitar si FC Olt s-au prezentat la stadionul Viorel Mateianu, acolo unde, cel putin teoretic, trebuia sa se dispute partida dintre cele doua echipe, meci contand pentru etapa a 18 – a din Liga a II – a de fotbal. Terenul era inghetat, portile nu aveau plase, iar suprafata de joc nu era trasata, asa incat toate datele duceau catre o decizie la „masa verde” in favoarea oaspetilor.

Minute in sir s-au purtat discutii intre arbitri, jucatori si reprezentantii celor doua echipe chiar pe teren. In cele din urma, la stadionul Viorel Mateianu a ajuns si primarul Catalin Chereches care si-a dat acordul ca partida sa se dispute, cu toate ca zilele trecute reprezentantii Serviciului Public Ambient Urban sustineau ca terenul este impracticabil si ca partida nu se va putea juca.

Asadar, dupa lungi parlamentari s-a luat decizia meciul sa aiba loc. In aceste momente, jucatorii celor doua echipe se afla la vestiare, unde vor trebui sa se echipeze pe intuneric deoarece, din motive necunoscute deocamdata, nu exista curent electric.

Partida va incepe la ora 11:00. Timisoreanul Flavius Alin Rosu a fost delegat sa conduca aceasta partida din seria Vest, asistenti fiind nominalizati Silviu Catalin Haramuz (Resita) si Razvan Constantin Nistoran (Resita). Marius Omut din Oradea a fost delegat arbitru rezerva. Observatori: Dan Monea (Aiud) si Valer Vancea (Oradea)

In tur, victoria a revenit celor din Slatina cu 3-0.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 11:18 Seria 2
Pe aceeași temă