Pregătiți pentru Liga a II-a!

05 Aug. 2009, 17:17 Seria 2
Pregătiți pentru Liga a II-a!

 

O comisie din partea FRF a omologat ieri stadionul Fortunei pentru Liga a II-a. Terenul a fost mărit, iar tribunele vor avea împreună 500 de locuri pe scaune, astfel întregul sat timișean ar încăpea pe arenă.

 

Astăzi covăcenii au trecut cu 3-0 de AC Recaș prin golurile marcate de Dârvaru, Roman, respectiv Mohamed. Antrenorul Remus Steop s-a declarat mulțumit de testul în care i-a trimis pe următorii în teren: Smaranda – Miheț, Ionilă, Uzun, Purda – Rosenblum, Brazovan, R. Trandu, Roman – Dârvaru, Suciu.

 

Remus Steop: „Sunt mulțumit de progresul acestor tineri”

Antrenorul bănățenilor are la dispoziție un lot foarte tânăr, însă e încrezător în potențialul acestora de a crește de la meci la meci.


Sunteți mulțumit în acest moment de nivelul la care se află echipa?
Am fost mereu nemulțumit de ceva, de aceea am și ajuns aici. Am promovat cu un lot foarte tânăr, sunt mulțumit de ei. Un lucru e foarte clar, echipa a progresat foarte mult.


Aveți cea mai scăzută medie de vârstă din serie undeva la 21 de ani. Se vor descurca acești jucători în Liga a II-a?
Eu cred în potențialul acestor tineri, unii poate vor ajunge chiar în prima ligă. Avem și jucători cu experiența primelor două nivele. Noi am promovat natural pe valoarea noastră și rămâne de văzut în campionat cum ne vom descurca.


Au fost și transferuri care nu s-au concretizat, ați mai fi dorit jucători la echipă?
Mi-aș mai fi dorit și alți jucători, dar la noi este o stare de spirit în care fiecare e mulțumit de ceea ce face. Am găsit soluții la posturile deficitare.

 

Prima etapă primiți vizita Daciei Mioveni, o echipă cu experiență.
Am anumite informații, au și ei anumite probleme. Este o echipă cu experiență competițională, cu altă motivație financiară. Eu pregătesc echipa să-și facă propriul joc, să se impună chiar dacă adversarul e mai tare.

 

Dobre pedepsit

Mijlocașul Florin Dobre plătește tribut vieții extrasportive și va fi deocamdată împrumutat. „Nu mă bazez pe el, are mari probleme în atitudine. Este un jucător foarte tânăr și talentat, am încredere că poate își revine”, spune Steop.

Ultimul amical al Fortunei va fi sâmbătă pe propriul teren cu Milenium Giarmata (Liga IV Timiș).

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI

 

05 Aug. 2009, 17:17 Seria 2
Pe aceeași temă