Portarul Jiului, Ilie Anton, își dă licența în economie

03 Jan. 2009, 12:20 Seria 2
Portarul Jiului, Ilie Anton,  își dă licența în economie

Rămas om de bază la echipa Jiul, după ce Daniel Zdrăncă s-a despărțit de „mineri”, Ilie Anton are un an greu cu două obiective: să-și dea licența și să apere cu brio poarta echipei sale.

 

”Sunt pe cale să termin facultatea de Științe de la Petroșani ce are ca profil economia comerțului, turismului și serviciilor.În luna februarie îmi voi susține licența și sper ca totul să se termine cu bine pentru mine”, spune jucătorul din Vale.

 

Aceasta a mărturisit că uneori găsește înțelegere printre profesorii de la Universitate.

 

”Nu știu câți profesori au știut ca eu activez la Jiul și nici nu prea se interesau de domeniul în care lucrează fiecare student dacă prezența la cursuri sau la examene era una constanta nu erau probleme, dar au fost profesori care m-au înțeles și care mi-au urat succes pe plan sportiv. Majoritatea profesorilor au fost de gen masculin la profilul meu și fotbalul era un subiect de discuție frecvent, dar nu neapărat despre Jiul, mai mult despre echipa națională, despre derby-urile din liga 1 se vorbea rar”, spune Anton. Acesta a mai afirmat că își dorește să devină antrenor cu copiii la un Centrul de Juniori atunci când se va lăsa de fotbal.

Împreună cu Anton și mijlocașul Constantin Drăghici își va susține licența tot în luna februarie.

„Sunt mulți studenți la echipă pentru că suntem băieți serioși”, a concluzionat portarul de 28 de ani.

 

Antohi, Stancu, Draghici, Drăgulici, Afrem și Cruceru sunt câțiva dintre învățăceii de la echipa din Vale.

 

Articol scris de Loredana Juglea

03 Jan. 2009, 12:20 Seria 2
Pe aceeași temă