„Popa să ne scutească de comentariile sale, știm și noi ce avem de făcut”

Marius ANGHEL 09 Dec. 2012, 10:37 Seria 2

Antrenorul „Bătrânei Doamne” nu a digerat părerile lui Ionuț Popa vis-à-vis de chestiunile interne ale clubului, mai precis de deciziile de ordin tehnico-tactic luate în această iarnă. „Mister” spunea că nu înțelege de ce s-a renunțat la atâția jucători după numai o jumătate de an și aici s-a referit în special la fotbaliștii străni, care ar fi ars gazul degeaba în detrimentul arădenilor.

„Un profesionist nu-și bagă nasul în treburile ce nu-l privesc. Când va fi la club, domnul Popa își va face lotul așa cum vrea el, numai cu arădeni sau fără. Până atunci, să ne scutească de comentariile sale, știm și noi ce avem de făcut”, a precizat Adrian Falub.

Revenind la lista „disponibilizaților”, „principalul” UTA-ei a ținut să-și mai motiveze odată alegerile. „Echipa asta și-a ratat mereu obiectivele în ultimii ani, fie că am antrenat-o eu, sau Roland Nagy. Înseamnă că nu e ceva în regulă și trebuie schimbat ceva. De aceea am decis să ne despărțim de unii jucători, cărora le-am și dat șansa să joace mai mult și eventual să câștige mai bine și să-și ia banii la timp. Nu pot să-mi scot din cap faptul că am mers foarte bine în campionat până în ultimele două etape, dar ne-am împotmolit ca țiganul la mal și am dat cu piciorul la posibilitatea de a lupta până la capăt pentru promovare. S-a dovedit că ne-a stat capul la cu totul altceva și mai puțin la fotbal și asta mă doare și acum. În rest, nu am nimic cu nimeni, țin la toți jucătorii, o să-i sun pe fiecare de Sărbători, numai că în viață sunt și astfel de momente. Rămân la părerea că deciziile au fost dureroase, dar necesare”, a explicat Falub.

În fine, antrenorul „alb-roșiilor” spune că uneori s-a bazat mai mult decât a fost cazul pe public, însă îi înțelege și pe arădenii care au hotărât să stea departe de arena „Francisc Neuman”. „Știam care sunt condițiile la club, că am avut dificultăți până ne-am format o echipă competitivă, dar mă bazam mult pe public. Vă spun sincer, credeam că unele meciuri de pe teren propriu le vom câștiga și pe forța și căldura suporterilor noștri, numai că numărul acestora nu a fost foarte mare. Pe undeva, îi înțeleg, cum le înțeleg și unele suspiciuni, fiindcă ridici semne de întrebare când  bați clar la Pitești, sau pe FCM Târgu Mureș și pierzi apoi la Baia Mare și nu poți câștiga împotriva Bihorului. Eu știu că această echipă este curată, dar din exterior lucrurile se pot vedea altfel”, a admis Adi Falub.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Dec. 2012, 10:37 Seria 2
Pe aceeași temă