„Pop a stricat echipa”

29 Apr. 2009, 11:50 Seria 2
„Pop a stricat echipa

Alungat practic de la “U” Cluj, Gică Mihali încearcă o răzbunare față de fostul club la comisiile federale, unde a reclamat faptul că nu i s-au respectat drepturile contractuale și că i s-a îngrădit dreptul la muncă.
 

 

Gică, ai depus memoriu împotriva lui „U”. Ce pretenții ai?
Am contestat acel contract de reziliere depus de ei. Noi ne-am înțeles ceva și ei au vrut să facă altceva. Normal că m-am supărat și am rupt contractul. Plus multe alte măgării pe care le-au făcut. Numai un polițist ca Teodor Pop putea să facă așa ceva. Am fost prea bun și au profitat de mine.

 

 

Ești supărat și pe suporteri?
Da. Au venit câțiva copii la antrenament și a trebuit să plec. Mi s-a îngrădit dreptul la muncă. Nu mi s-a asigurat securitatea. Eu m-am plâns la Teodor Pop că nu este niciun om de pază la stadion, dar el mi-a spus că nu este în Cluj și că nu are ce să facă. Eu știu însă că era în oraș.
 


Dar ce motive ar fi avut Teodor Pop să nu îți asigure securitatea?
El abia aștepta să plec. De când a venit el s-au stricat lucrurile în club. După primele două etape, am vrut să le dăm jucătorilor câte 200 de euro primă, dar m-a chemat în birou și s-a răstit la mine că de ce le promit bani băieților. A început să arunce cu hârtii și să-mi vorbească de regulamente. Îmi spunea că nu sunt bani și îmi arunca tot timpul „pastila” că se supără “Dom’ primar”.
 

 

Te deranjează că s-au găsit bani de prime după meciul cu Mioveni?
Îl felicit pe Dorinel. El e băiat deștept și e mai tare decât mine. Nu pune mult suflet și văd că a obținut tot ce a vrut. Văd că acum se pot face și cantonamente, se pot oferi și prime. Doar când eram eu nu se putea. Când eram eu se făcea economie și la feșe. Ni s-a cerut să folosim o singură feșă pentru ambele picioare.
 

 

Dar rezultatele …
Cum să ai rezultate când la Vânju Mare Pop nu ne-a permis să mergem mai repede. Am făcut 12 ore pe drum și am avut doar câte două sandwich-uri cu noi. Am ajuns la ora 11 noaptea, iar a doua zi dimineața am jucat. Apoi, înainte de meciul cu Câmpia Turzii stăteam la hotel și caloriferele erau bocnă. Am fost nevoiți să mergem acasă.
 

 

Cum vezi revenirea lui Dorinel Munteanu la echipă?
Cred că „U” a greșit când l-a pus pe Dorinel. Trebuia să-l pună pe Ilie Lazăr, care se visează și președinte, și antrenor la „U” Cluj. Pe mine m-a vorbit numai de rău.

 

Pop contestă acuzele lui Mihali
 

Teodor Pop spune că nu înțelege supărarea fostului antrenor și că nu el este responsabil pentru economiile care s-au făcut la echipă. „Nu-mi amintesc să fi cerut el primă și eu să-l fi luat la rost pentru asta. Nu erau prime și cantonamente atunci pentru că așa au dorit acționarii. Când l-au contestat fanii, eu eram într-o emisiune și am trimis un echipaj de Poliție la stadion”, a răspuns Pop, care crede că Mihali a fost dat afară de jucători. „Dacă și i-ar fi apropiat mai mult, ar fi rămas la echipă”, a mai spus Pop.
 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

29 Apr. 2009, 11:50 Seria 2
Pe aceeași temă