Pedeapsa de la Baia Mare!

18 Apr. 2012, 15:15 Seria 2
Pedeapsa de la Baia Mare!

Fotbalul te pedepsește. Asta a fost concluzia președintelui celor de la Alro, Jane Nițulescu, după eșecul cu FC Maramureș. Echipa slătineană nu-și mai permite pași greșiți în lupta pentru podium. Au avut numeroase oportunități de a marca, dar au plecat învinși de la Baia Mare. Aluminiștii s-au înclinat cu 0-1 pe terenul unei formații care luptă pentru evitarea retrogradării și rămân fără puncte câștigate în deplasare în returul de campionat.

Înfrângerea a tulburat apele în tabăra grupării de pe Olt, care a ratat oportunitatea de a se apropia de locul al treilea. „Ne pare rău, dar asta e situația. Un joc în care trebuia să ai 3 sau 4-0 la pauză se termină cu 1-0 pentru adversar. În repriza a doua s-au mai jucat 15 minute din 45. Nu e plăcut deloc pentru noi ce s-a întâmplat”

Președintele Jane Nițulescu spune că aluminiștii au plătit prețul situațiilor de a înscrie irosite în acest meci. „Dacă ai cinci-șase ocazii de gol și n-o bagi în poartă, la finalizare e principala problemă. Ne-au oprit și tușierii de două-trei ori, nu știu golul pe care l-am luat dacă a fost regulamentar, dar nu fac comentarii pe marginea arbitrajului, că asta nu ne scuză. Ai șase-șapte ocazii și n-o bagi în poartă, fotbalul te pedepsește. Asta nu ne încălzește cu nimic, rezultatul rămâne 1-0 pentru FC Universitar Baia Mare. Mă doare sufletul, dar ăsta e adevărul”

Cu o nouă conducere tehnică, Alro va încerca să promoveze în Liga I încă din acest sezon. Chindia Târgoviște, Gaz Metan Severin, UTA Arad sau FC Argeș sunt contracandidatele echipei slătinene în cursa pentru podiumul seriei.

Sursa: Olt TV

18 Apr. 2012, 15:15 Seria 2
Pe aceeași temă