Onica nu mai e director sportiv! „Nu mai aveam nicio motivație să activez la UTA”

08 Jan. 2012, 12:46 Seria 2
Onica nu mai e director sportiv!**

În stafful de conducere al „Bătrânei Doamne” postul de director sportiv nu mai este ocupat de la mijlocul lunii noiembrie. Fără un motiv solid, Adrian Onica s-a retras discret de la echipa fanion a Aradului, atribuțiile sale fiind preluate din mers de Dorin Stana, directorul administrativ al „alb-roșiilor”.

„Nu mai îmi găseam locul la club, nu mai aveam nicio motivație să activez la UTA. Eu am venit la Arad în vara lui 2010, împreună cu Florin Macavei, dar cum acesta nu a reușit să se implice cum își dorea la club, am crezut de cuviință să mă retrag și eu. Am renunțat la atribuții după partida de la Baia Mare”, a precizat fostul „oficial” al „textiliștilor”.

Acesta era destul de cunoscut pe holurile Federației Române de Fotbal, având totodată intrări la destui oameni importanți din fotbalul românesc.

Giovanni Catanzariti nu a dorit să comenteze despărțirea de Onica, precizând – totodată – că lucrurile între el și fostul patron al Fortunei Covaci, Florin Macavei, se vor clarifica în cel mai scurt timp.

În tot acest timp, Roland Nagy spune că a colaborat bine cu Onica, dar că prioritatea sa este întărirea lotului și ne neapărat cea a staffului de conducere.

Sursa: Sport Arad

08 Jan. 2012, 12:46 Seria 2
Pe aceeași temă