„Numai jucătorii sunt de vină!”

09 May. 2009, 01:47 Seria 2
„Numai jucătorii sunt de vină!

Oficialul formației clujene este supărat la culme pe elevii lui Dorinel Munteanu și consideră că aceștia se fac de rușine prin rezultatele pe care le înregistrează. Teodor Pop se ferește să privească la clasament și nici nu vrea să se gândească că „U” Cluj ar putea retrograda.
 

 

Domnule Pop, vă așteptați la atâtea probleme, când ați venit la „U”?
Sincer, nu credeam că va fi atât de greu. Situația este dificilă, dar nu abdicăm. Sigurii vinovați sunt jucătorii. Noi ne-am zbătut să le creăm toate condițiile. Mai au de luat doar o jumătate din salariu. Sunt echipe în Liga I care întârzie mai mult livrarea banilor. Numai sufletul nu mi l-am dat pentru ei și uite în ce situație au adus echipa.
 

 

Ce sentiment vă încearcă atunci când priviți clasamentul?
Un sentiment de panică, dar în același timp și de speranță că nu vom retrograda. Dacă nu scoatem șase puncte cu Târgoviște și Arieșul, ne scufundăm. Nici nu vreau să mă gândesc ce se poate întâmpla. Ar fi o rusine pentru tot orașul să picăm în Liga a III-a.
 

 

Vă temeți că sâmbătă FC Târgoviște va fi stimulată de contracandidatele lui „U” la retrogradare și va pune probleme serioase?
Nu intru în astfel de mizerii. Nu asta trebuie să-i intereseze pe jucători. Ei trebuie să muncească. Fotbaliști precum Cordoș, Marincău, Soporan, Ungurușan, Buș, Bundea sau Băd au jucat în Liga I. Ce mai vor ca să bată niște echipe de desculți ca Minerul Lupeni sau FC Târgoviște? Ar trebui să le fie rușine. Nici prime nu ar trebui să dăm la astfel de meciuri.
 

 

S-au schimbat patru antrenori, dar rezultatele nu au venit. Asta vorbește despre valoarea lotului?
Da. Asta le este valoarea. S-au plâns de Mihali că vorbește urât cu ei și că nu se pot înțelege. Apoi cu Marius Popescu prea se luau de „șireturi”. L-am schimbat și pe el. L-am adus pe Dorinel Munteanu cu care au colaborat bine, dar ei merg tot în jos. Înseamnă că doar jucătorii sunt de vină. Sper să se trezească odată.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

09 May. 2009, 01:47 Seria 2
Pe aceeași temă