„Nu vom avea un meci ușor la Târgoviște!”

08 May. 2009, 15:51 Seria 2

Clujenii au ajuns în dimineața zilei de vineri lângă Turnul Chindiei, cazându-se la Hotelul Valahia, din centrul orașului. Revenit la echipă dar contestat puternic de fanii șepcilor roșii, antrenorul lui U, Dorinel Munteanu, apreciază că meciul cu penultima clasată, FCM Târgoviște, nu va fi în niciun caz unul ușor, sugerând că gazdele ar putea fi motivate financiar din alte părți ! 

 

„Mă aștept la mai mult din partea băieților mei decât au arătat etapa trecută la Lupeni. Nu va fi totuși un meci ușor, Târgoviștea nu mai are ce pierde și mă gândesc că va juca și pentru un eventual stimulent din partea altor echipe”. Munteanu crede că finalul de campionat va fi unul dificil pentru Universitatea, formație ce ocupă momentan un loc retrogradabil. FCM Târgoviște – U Cluj se joacă sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul Eugen Popescu.
 

 

Nici Steaua, nici Dinamo
 

 

Întrebat pe cine susține în derby-ul fotbalului românesc, Dorinel a declarat că nu va sta cu pumnii strânși pentru niciunul dintre cei doi granzi ai Ligii I.

 

„Eu sunt antrenor la Universitatea Cluj, mă interesează doar echipa mea. Scorul din Ghencea va fi decis de cei 22 jucători de pe gazon”.
 

 

articol scris de Ionuț MARIN

08 May. 2009, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă