„Nu suntem favoriți!”

14 Apr. 2009, 12:22 Seria 2
„Nu suntem favoriți!

Antrenorul grupării din Aradul Nou, la fel ca și fotbaliștii, e nerăbdător să întâlnească cea mai titrată echipă a provinciei și să-și ia revanșa după înfrângerea cu 2-0 din tur.


„Este un meci mai diferit, deoarece întâlnim o echipă mare. E clar că sunt ambiții mari în ambele tabere. Cine va greși mai puțin va câștiga și eu sper ca noi să fim învingători”, a declarat Costel Bogoșel.

 

Antrenorul arădean nu crede că CS Universitatea este favorita meciului, așa cum spunea omologul său de la UTA, Dan Țapoș. „Nu cred că noi suntem favoriți și ar fi o mare greșeală ca jucătorii mei să creadă acest lucru. În astfel de partide va decide forma de moment. Se poate întâmpla orice la astfel de întâlniri. Există unele fapte care ne avantajează, cum ar fi că jucăm pe propriul teren și cred că avem un lot mai omogen”, a concluzionat Costel Bogoșel.


Irimia nu ține cu nici o echipă

Cristian Irimia a apărat atât poarta Bătrânei Doamne cât și cea a studenților din Aradul Nou, în urmă cu câteva sezoane. Actualul portar al grupării CS Ineu va fi prezent sâmbătă la partida dinte AC Universitatea și UTA, dar nu va ține cu niciuna. „Ovidiu Pășcălău (portarul gazdelor-n.red) este finul meu. Pe Cornel Nădăban (mijlocaș UTA-n.red) îl voi năși în vară. Nu pot ține cu niciuna dintre echipe, căci asta ar însemna să fiu contra finilor. Consider că prima șansă o are CS Universitatea, pentru că joacă pe propriul teren și e una dintre cele mai în formă echipe”, a declarat Cristian Irimia.

 

articol scris de Daniel BERAR
 

14 Apr. 2009, 12:22 Seria 2
Pe aceeași temă