Niculescu țintește doar victoria în fața brașovenilor: „Vrem să terminăm pe 2”

Marius ANGHEL 15 May. 2015, 19:33 Seria 2
Niculescu țintește doar victoria în fața brașovenilor:**

Sâmbătă, CS Mioveni își re­ia parcursul în campionat, după o pauză de două săp­tămâni cauzată de retragerea echipei FC Olt, meciurile galben-ver­zilor în acest timp cu ol­tenii fiind câștigate la masa ver­de cu 3-0. Mâi­ne, arge­șe­nii vor juca pe propriul teren cu Unirea Tărlun­geni, echipă cali­fcată și ea în play-off și pe care Mioveniul a în­vins-o în ul­timul meci di­rect, 2-1 în deplasare. Îna­inte de a­cest meci, antrenorul Cla­udiu Ni­cu­lescu crede că echi­pa sa este mai mo­tivată și poa­te să câștige pen­tru a-și păstra locul doi ocupat în momen­tul de față.

„Ca toate celelalte meciuri, și acesta este unul greu. Adversarii vin să joace, nu au nimic de pierdut. Însă noi ne dorim să terminăm pe locul 2. Va fi un meci dificil, oaspeții au jucători buni și ne-au pus probleme în ultimul timp, însă punctele sunt importante în acest joc. Am avut o pauză venită pe neașteptate și este posibil ca băieții să își fi ieșit puțin din ritm. Dar am încredere în ei că vor face un meci bun și sunt convins că vor să câștige acest meci. Am ajuns pe locul doi și ne dorim în continuare acest loc. Suntem aici pentru că am muncit mult. Dar din acest moment depinde doar de noi să rămânem pe acest loc doi. Nu avem probleme de lot înaintea partidei cu Unirea Tărlungeni. Unirea Tărlungeni este motivată să joace acest meci, să câștige puncte, iar jucătorii să demonstreze că merită să joace la acest nivel și în sezonul următor. Mi-aș dori ca publicul să vină la stadion și să ne încurajeze. Știu că este week-end și că este ora 11.00, dar sper să fie un spectacol pentru toți”, a declarat antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu.

Victorie în fața echipei secunde în amicalul de la Colibași

Miercuri seară, la Grupul Școlar Colibași, pe terenul de iar­bă, s-a disputat un meci-școa­lă între prima echipă a CS Mioveni și echipa a doua, la care au intrat și mai mulți juniori galben-verzi de la Juniori A.

Așa cum era de așteptat, echipa mare s-a impus cu 4-0, la pauză fiind doar 1-0, antrenorul Claudiu Niculescu folosind în cele două reprize e­chipe diferite.

Astfel, în prima parte a jocului au evoluat: Popescu – Negoiță, Calvin, Cu­cui, Edi Stoica – Mazilu, Răuță, Biceanu, Honciu, Ayza – Năstăsie. După pauză au fost in­troduși: Croitoru – Tirică, Bog­­­dan Stan­cu, Șchiopu, Cătălin Stan – Alin Popa, Galan, Traș­cu, Todea, Iancu – Nilă.

Golurile victoriei echipei mari au fost marcate de Ayza, Alin Popa (două) și Todea.

Aflați și ei în lotul echipei mari, Lupu, Ursu și Vintilă au jucat pentru echipa a doua. Nu au evoluat niciun minut, din cauza accidentărilor, Bogdan Stoica și Iamandi.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 15 May. 2015, 19:33 Seria 2
Pe aceeași temă