„Munti, hai înapoi!”

22 Apr. 2009, 09:52 Seria 2

Contactat de directorul general Teodor Pop, Munti a dat un răspuns pozitiv, iar azi va ajunge la Cluj pentru negocieri. Dorinel vrea să fie doar director tehnic, urmând ca Marius Popescu să rămână antrenor principal.
 

Eșecul de la Timișoara, din etapa trecută, i-a aruncat pe șefii Universității în brațele disperării. Alarmat că echipa se duce la vale spre Liga a III-a, tocmai când a revenit sub tutela primăriei, edilul Sorin Apostu i-a dat ordin clar directorului general Teodor Pop.

 

„Faci orice, dar îl aduci pe Dorinel la echipă!”, a dictat Apostu, astfel că Pop n-a avut ce face și l-a sunat luni seara pe fostul tehnician al alb-negrilor.

 

„Vrem să te întorci la echipă. Facem orice efort și suntem gata să îți satisfacem pretențiile”, i-a transmis Pop lui Munteanu, dar fostul internațional a cerut timp de gândire.

 

„Dați-mi termen până miercuri (n.r. azi), abia apoi vorbim și de bani!”, a cerut Neamțul, care e supărat pe șefii lui „U” că în iarnă a fost lăsat cu buza umflată, deși a vrut să revină la Cluj.

 

„Au uitat că m-au căutat să revin, dar după n-au mai dat niciun semn și l-au pus pe Mihali”, s-a confesat Neamțul apropiaților.

 

Discuțiile sunt confirmate de oficialii lui „U”. „Ne aflăm în discuții cu Dorinel, dar încă nu pot spune că se confirmă ceva”, a admis Pop negocierile, conform clujeanul.ro. Munteanu a recunoscut și el discuțiile cu șefii Universității.

 

„Da, e adevărat că am fost căutat de cei de la «U», dar nu am dat niciun răspuns. Mă voi gândi serios la această ofertă. pentru că eu cred că pot ajuta echipa să scape de la retrogradare”, a spus Neamțul, care e așteptat de primarul Apostu azi la Cluj.

"Echipa se poate salva, nu are program greu. Mâine (n.r. azi) le dau răspunsul final șefilor de la Universitatea" – Dorinel Munteanu, fost antrenor „U” Cluj
 

 

5 victorii, 1 egal și 3 înfrângeri a avut Dorinel Munteanu în tur pe banca lui „U” Cluj
 

22 Apr. 2009, 09:52 Seria 2
Pe aceeași temă