Munteanu: „Spălați rușinea!”

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Oct. 2008, 23:01 Seria 2
Munteanu:

Munti anunță modificări majore în echipă, după înfrângerea usurătoare de sâmbăta trecută și va intra chiar și el pe teren, convins că va avea la Mioveni „un meci înfiorător de greu“.

Antrenorul „șepcilor roșii“ se plânge că are multe probleme de lot și spune că derby-ul cu Dacia Mioveni nu a picat tocmai într-un moment potrivit. „Ne așteaptă un meci înfiorător de greu. Am probleme mari de lot, dar, chiar și așa, eu sunt convins că jucătorii vor să spele rușinea din partida cu CFR Timișoara. Eu știu că acela a fost un accident și că nu asta este valoarea lor și sper ca și ei să demonstreze acest lucru“, a declarat Munteanu.

El va redebuta astăzi și ca jucător, după 10 luni de pauză. „În primul rând ne lipsesc suspendații Băd și Șuteu, precum și jucătorii accidentați. Vor mai fi schimbări și în zona centrală a apărării, unde nu am avut siguranță cu timișorenii“, a precizat Dorinel Munteanu, care nu crede că o înfrângere ar compromite total șansele clujenilor la promovare. „Chiar dacă pierdem nu ne va fi imposibil să promovăm. Vrem să facem cât mai multe puncte în tur, iar din retur vom mai aduce jucători și vom avea o echipă puternică“, a conchis antrenorul-jucător al Universității.

Scandal la ultima partidă

Precedentul meci dintre cele două echipe s-a disputat în primăvara acestui an, 0-0 pe „Ion Moina“, în Liga I. La finalul partidei, jucătorii celor două echipe s-au încăierat la vestiare, iar Sorin Cârțu, antrenorul de atunci al celor de la Dacia, i-a scuipat pe oamenii de ordine. Cel mai șifonat în urma scandalului a ieșit Nemanja Jovanovic, care a primit patru etape de suspendare pentru că l-ar fi lovit în testicule pe Cristi Bratu, de la oaspeți.

Surse din anturajul echipei clujene au dezvăluit însă că brazilianul Bilica a fost cel care l-a lovit pe Bratu și că arbitrul văzuse greșit. Oficialii clujeni le-au cerut apoi mai multor rezerve de la „U“ Cluj să declare că l-ar fi lovit pe Bratu pentru a-l cruța pe Jovanovic de suspendare.

10 luni au trecut de când Munteanu a fost ultima dată pe terenul de joc

Vlad MĂCICĂȘAN 10 Oct. 2008, 23:01 Seria 2
Pe aceeași temă