Munteanu a dat ochii cu suporterii furioși

12 Jun. 2009, 15:55 Seria 2
Munteanu a dat ochii cu** suporterii furioși

Douăzeci de suporteri ai Universității Cluj au participat la conferința de presă a lui Dorinel Munteanu. Aceștia i-au reproșat antrenorului că a fost la negocieri la Covaci, pentru ca "U" să ocupe în sezonul următor locul Fortunei în Liga a II-a.
 

"Sunteți prost informați. Nu am negociat cu nimeni", a explicat, calm, Dorinel Munteanu. Fanii l-au mai acuzat de faptul că echipa nu joacă, iar o mare parte din vină ar fi a tehnicianului. "Toată ziua, jucătorii beau prin cluburi", au răbufnit "Șepcile roșii", care au recomandat să nu mai fie plătiți fotbaliștii clujeni, iar banii să meargă la orădeni să-și apere corect șansele cu ACU Arad.
 

În sala de conferințe de la stadionul "Ion Moina" și-au făcut apariția și câțiva oameni de ordine de la "Scutul negru", pentru ca lucrurile să nu degenereze. Dialogul a durat aproape o oră, timp în care Dorinel Munteanu a încercat să ofere răspunsuri la întrebările galeriei. "Dacă retrogradăm… să retrogradăm, dar să rămânem curați. Nu ne e rușine că vom juca în Divizia C", a fost concluzia fanilor.

"Suntem în fața ultimului joc, iar speranțele sunt foarte mici. Nu mai cred în minuni, dar o mică speranță îmi pun în demnitatea și corectitudinea celor de la FC Bihor, în meciul de la Arad", a mai spus Munteanu.
 

Bundea, Suller și Șuteu sunt suspendați, iar Cordoș nu va fi inclus în lot, după ce a fost renegat de Dorinel Munteanu.
 

Singura șansă ca Universitatea să se mențină în divizia secundă este o victorie cu Mechel, coroborată cu un eșec sau un semieșec al lui ACU în jocul cu bihorenii. Meciul "U" – Mechel se va disputa sâmbătă, de la ora 11, pe arena "Clujana", fiind transmis în direct de ProTV Cluj și sport.ro.
 

 

sursa: www.clujeanul.ro

 

12 Jun. 2009, 15:55 Seria 2
Pe aceeași temă