Miză enormă la ACU – FC DROBETA

20 Mar. 2009, 13:37 Seria 2
Miză enormă la ACU - FC DROBETA

„Victoria”, este cuvântul de ordine al studenților din Aradul Nou. CS Universitatea Vasile Goldiș va întâlni în această dimineață Drobeta Turnu Severin, în cadrul etapei a patra a ligii secunde. Elevii lui Costel Bogoșel nu se gândesc decât la obținerea celor trei puncte, atât de necesare în economia clasamentului.  Un eventual succes al gazdelor coroborat cu alte rezultate favorabile din cadrul rundei ar urca gruparea arădeană deasupra liniei retrogradării. Miza este mare și pentru echipa vizitatoare, care și-a fixat ca obiectiv în această ediție de campionat promovarea în prima ligă. „Sper să fiu inspirat în alcătuirea echipei. Am acum în lot 20 de jucători, dar va trebui înaintea jocului să renunț la doi. Îmi va fi gre, deoarece am o concurență serioasă pe posturi. Trebuie să mă gândesc bine la alcătuirea formației de start. Repet, îmi doresc să fiu inspirat în alegerea celor mai în formă fotbaliști”, a declarat Costel Bogoșel. În lot au revenit și Nicolau și Călin Bota, primul stând în runda precedentă iar ce de-al doilea și-a ispășit pedeapsa de patru etape. „I-a venit și rândul lui Bota. A stat destul. Va juca cu siguranță titular la mijlocul terenului”, a recunoscut tehnicianul de la CS Universitatea Vasile Goldiș. În aceste condiții, echipa de start ar putea fi următoarea: Pășcălău – Negrita (Aldea), Nicolau, Lung, Filaret – Găldeanu, C.Roșca, Bota, Turcaș (Iambor) – Cr.Luca, Paina (A.Drăgan). „Sunt convins și de această dată că vom obține victoria. Există și o oarecare tensiune în echipă, inerentă înaintea unei partida grele. Am încredere că vom face un joc bun și cele trei puncte vor rămâne în Aradul Nou”, a concluzionat Bogoșel.

 

De cealaltă parte, Eugen Neagoe se confruntă cu unele probleme de efectiv. Accidentat în partida de la Pitești, din urmă cu două etape, fundașul Dan Ignat nu a fost recuperat și va rata disputa de astăzi, de la care va lipsi și Dan Pânzaru. Titular după gafa lui Dorin Hîrsu cu Universitatea Cluj, portarului din Republica Moldova i-a expirat viza de ședere în România și a plecat la Chișinău. Accidentat este și atacantul Alexandru Fotescu, însă Neagoe are soluții în ofensivă pentru meciul cu CS Universitatea Goldiș, care va consfinți revenirea printre titulari a lui Hugo Moutinho, suspendat etapa trecută, în care FC Drobeta a obținut prima victorie din retur,  pentru cumul de cartonașe galbene. „Încă mai avem unele de probleme de efectiv, dar trebuie să ne întoarcem de la Arad cu cele trei puncte, care ne sunt foarte necesare”, a concluzionat Neagoe.
Partida va începe la ora 11 și va fi arbitrată de trioul Robert Dumitru – Ovidiu Maier – Petre Gașpar. Observator din partea Federației Române de Fotbal a fost delegat deveanul Grigore Macavei.
 

Articol scris de Daniel Berar

 

20 Mar. 2009, 13:37 Seria 2
Pe aceeași temă