Marius Stoica: „Vom da tot ce putem!”

28 Aug. 2009, 17:25 Seria 2
Marius Stoica:**

În lipsa lui Iordan Eftimie, care se aflã în covalescență după operația la tendon suferită acum douã zile, de pregătirea echipei s-a ocupat în tot acest timp secundul Marius Stoica. Acesta va sta pe bancã și la meciul cu Drobeta de sâmbătă, la fel cum a stat și în partida de cupã cu Petrolul Videle.
 

 

– Cum vezi meciul cu Drobeta?

 

– Va fi un meci destul de greu, dar trebuie să dăm tot ceea ce putem din noi pentru a obține un rezultat bun. În primele două etape am făcut remize și poate că este normal ca după aceste două jocuri să ai un pic de teamă. Dar pe de altă parte, această teamă poate să fie și un imbold pentru echipã…

 

– Se va juca la victorie?

 

– Sigur, ne dorim victoria. Vrem cele trei puncte puse în joc… Venim după o partidă bună în Cupă și sperăm la un nou rezultat bun. Echipa câștigătoare în Cupă, a dat dovadă că vrea să joace. Lotul este unul numeros și fiecare jucător trebuie să arate că merită să fie în el, iar atunci când are posibilitatea să joace trebuie să demonstreze că o poate face.

 

– Ce știi despre adversari?

 

– Vom studia jocul lor cu FC Argeș și altele din deplasare. Vom vedea și vom discuta pe marginea lor.

 

– Vei fi din nou pe bancã… 

 

– Ne dorim o victorie pentru dl Eftimie și pentru locuitorii acestui oraș. Vrem să obținem prima victorie din acest campionat. Echipa trebuie să fie unită pentru a scoate un rezultat bun.

 

Sursa: csdacia-mioveni.ro

28 Aug. 2009, 17:25 Seria 2
Pe aceeași temă