Marius Popescu vorbește despre situația echipei

03 Apr. 2009, 20:18 Seria 2
Marius Popescu vorbește despre situația echipei

La începutul acestei săptămâni, antrenorul principal Gheorghe Mihali și-a înaintat demisia și conducerea executiv-administrativă a CFM "U" SA a decis ca de pregătirea echipei să se ocupe Marius Popescu și Vasile Mare. Înaintea partidei de sâmbăta de la Alba-Iulia, cu Unirea, Marius Popescu a ținut să declare pentru site-ul oficial al clubului că speră să pună capăt seriei de trei înfrângeri consecutive.

 

"Nu trecem prin momente bune. Totuși, băieții au răspuns bine la tot ceea ce le-am cerut în aceste zile și cred că avem puterea să punem capăt seriei de trei înfrângeri consecutive. Aștept o reacție pozitivă din partea jucătorilor în partida cu Unirea Alba Iulia. Îi cunosc pe jucători și afirm cu toată responsabilitatea că valoarea lor individuală nu este cea arătată în partidele cu Internațional Curtea de Argeș, Liberty Salonta și ACU Arad. Pregătesc meciul cu Unirea Alba Iulia din perspectiva obținerii unui rezultat pozitiv, care ne-ar putea aduce un punct sau puncte. Atmosfera este încărcată și în același timp dublată de o atitudine pozitivă și încrezătoare", a declarat pentru site-ul clubului Marius Popescu.

 

Staff-ul tehnic nu va putea conta în meciul de la Alba Iulia pe serviciile lui Zeno Bundea, Andrei Cordoș, Lucian Matiș și Fenesan.

 

Sursa: www.universitateacluj.ro

 

03 Apr. 2009, 20:18 Seria 2
Pe aceeași temă