Mărginean, scos din schemă!

27 May. 2009, 11:23 Seria 2
Mărginean,** scos din schemă!

Omul care a salvat clubul de la o retrogradare la masa verde, punându-și la bătaie relațiile personale, nu mai are loc la “U” din sezonul viitor. AGA a desființat ieri postul de administrator delegat deținut de Ioan Mărginean. Ioan Mărginean este pe cale să piardă războiul surd cu ceilalți oficiali ai clubului și cu antrenorul Dorinel Munteanu.

 

Aflat în relații reci cu aceștia, Limoniu’ a primit ieri o lovitură dură din partea acționarilor, care au decis să desființeze din sezonul viitor postul de administrator delegat, deținut în prezent de Mărginean. Oficial, pentru a reduce costurile. Neoficial, pentru a-l determina pe Mărginean să părăsească clubul.


“Da, am schimbat organigrama, pentru a face economii. Am desființat niște posturi, printre care și pe cel de administrator delegat, dar nu s-au vizat persoane care să plece din club. În vară, vom organiza concursuri pentru ocuparea posturilor de conducere, fiindcă dorim să lucrăm doar cu oameni competenți”, a explicat viceprimarul Radu Moisin, prezent și el la întâlnirea acționarilor, decizia luată.

 

În aceeași ședință a AGA, s-a discutat și despre participarea la majorarea capitalului social. Dintre acționarii minoritari, doar trei au ales să finanțeze în continuare clubul. Oncos a compensat o datorie a clubului în   valoare de 200.000 de lei, în timp ce Impact și Banca Transilvania s-au angajat să vireze în buzunarele “șepcilor”, până săptămâna viitoare, câte 100.000 de lei.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

27 May. 2009, 11:23 Seria 2
Pe aceeași temă