Macavei, oficial la UTA: intră în posesia a 20% din acțiuni

29 Jul. 2012, 16:47 Seria 2
Macavei, oficial la UTA:** intră în posesia a 20% din acțiuni

După aproape doi ani de zile în care a așteptat oficializarea intrării sale în acționariatul grupării arădene, omul de afaceri timișorean este aproape de a semna hârtiile pentru îndeplinirea acestui deziderat. Florin Macavei și Giovanni Catanzariti au avut o discuție decisivă în urmă cu două săptămâni în privința acestui lucru și au stabilit toate detaliile acestei mutări.

„Am discutat atunci și am clarificat tot ce era de clarificat, dar a plecat el în concediu, după care am mers și eu într-o vacanță. În săptămâna care stă să înceapă ne vom întâlni din nou și, sper, vom semna actele prin care vom semna actele prin care voi intra în posesia celor 20% de acțiuni. De asemenea, atunci vom stabili și strategia exactă pentru sezonul viitor. Eu voi investi la UTA în măsura acestor 20%”, ne-a declarat Macavei.

Intrarea omului de afaceri în acționariatul „Bătrânei Doamne” înseamnă un plus de stabilitate financiar, putând reprezenta și unul dintre motivele pentru care Adrian Falub a decis să continue la Arad, în ciuda ofertei de a reveni în Liga întâi, la cârma celor de la U Cluj.

Sursa: Sport Arad

29 Jul. 2012, 16:47 Seria 2
Pe aceeași temă