Luceafărul vrea să rămână „nașul” arădenilor

16 May. 2012, 13:42 Seria 2
Luceafărul** vrea să rămână

După prima înfrângere în retur, suferită sâmbătă la Turnu Severin, Luceafărul se întoarce acasă pentru un alt joc dificil. De această dată, elevii antrenorului Leo Grozavu îi vor avea ca adversari pe arădenii de la UTA, și ei răniți în orgoliu, după ce vineri au pierdut surprinzător, pe teren propriu, în fața băimărenilor de la FC Maramureș.

„Ne așteaptă un meci dificil, peste care sper să trecem cu bine. Băieții sunt refăcuți după deplasarea de la Severin. Am discutat cu ei, au fost dezamăgiți după înfrângere, dar mai devreme sau mai târziu aceasta tot venea. Ei au trecut acum peste acest eșec și se concentrează la jocul de miercuri”, a declarat antrenorul Leo Grozavu, care a spus că respectă UTA, pentru tradiție și valoarea pe care o are, dar „pentru noi important este orice meci și noi nu putem merge decât la victorie”.

În actualul sezon Luceafărul a fost „nașul” UT-ei, învingând echipa arădeană și în turul de campionat, pe terenul acesteia, dar și în cupă. De aceea, jucătorii „Bătrânei Doamne” vor veni în Bihor și cu gând de răzbunare.

„După această etapă vom vedea dacă mai avem șanse la locul III, în funcție de ce facem noi cu UTA, dar și de rezultatul de la Târgoviște, unde va juca Gaz Metan Severin”, a mai declarat antrenorul echipei Luceafărul.

Înaintea disputei cu arădenii, echipa bihoreană se confruntă, pe lângă mai vechile accidentări ale lui Miculescu, Ov. Ghilea și Grozoni, și cu suspendarea lui George Bogdan.

Sursa: Bihoreanul

16 May. 2012, 13:42 Seria 2
Pe aceeași temă