Le-a întors spatele

03 Jun. 2009, 12:35 Seria 2
Le-a întors spatele

„Șepcile roșii” n-au obținut nici amânarea partidei cu Mureșul Deva, FRF cedând presiunilor venite dinspre rivalele clujenilor, și au rămas și fără Andrei Cordoș, care a refuzat să lase naționala de tineret pentru „U”.

Un meci în tricoul alb-negru nu mai este motiv de bucurie nici măcar pentru un jucător crescut în ograda lui “U”. Convocat la naționala de tineret pentru partida cu Insulele Feroe, de sâmbătă, fundașul central Andrei Cordoș le-a dat planurile peste cap celor de la “U”. Inițial, șefii alb-negrilor au solicitat la FRF amânarea meciului de sâmbătă de la Deva, motivând că nu-l pot folosi pe jucător într-un meci decisiv pentru salvarea de la retrogradare. Cererea a fost respinsă în urma protestelor rivalelor din campionat ale echipei clujene, care au invocat un posibil aranjament la partida Mureșul – “U”, în cazul în care acesta s-ar fi disputat după încheierea celorlalte partide ale etapei. Apoi, “U” a cerut ca Emil Săndoi să renunțe la convocarea lui Andrei Cordoș, iar selecționerul a acceptat.

 

Surprize, surprize însă. Știind că la meciul din Insulele Feroe vor veni să-l urmărească scouteri de la Benfica și Napoli, fundașul a decis să rămână la lotul de tineret.

 

„Nu știu ce s-a întâmplat și nu mă bag în problemele lui „U” Cluj. Meciul din Feroe este important pentru cariera lui Andrei, fiindcă vor fi acolo emisari ai unor cluburi importante din Europa”, a declarat impresarul jucătorului, Virgil Colfescu. Mai mult, potrivit unor surse, Cordoș a depus zilele trecute memoriu la CSJ prin care cerea să devină jucător liber, ceea ce i-a ușurat alegerea cu privire la meciul pe care-l va juca sâmbătă.

„Eu pregătesc echipa pentru Deva fără Cordoș. E treaba lui Săndoi și a FRF ce au decis în cazul jucătorului”
Dorinel Munteanu, antrenor U Cluj
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

03 Jun. 2009, 12:35 Seria 2
Pe aceeași temă