La FC Brașov a început curățenia de primăvară. S-a reziliat contractul cu un fundaș. „Sper ca și alți jucători să aibă bunul simț și să se ceară afară”

Marius ANGHEL 04 May. 2016, 10:56 Seria 2
La FC Brașov a început curățenia de primăvară.** S-a reziliat contractul cu un fundaș.

Lucrurile au luat-o razna la FC Brașov, echipă care a ajuns să facă figurație în play-off-ul din Seria a II-a a Ligii 2. Ultima „ispravă” a băieților lui Adi Szabo a fost partida de la Mioveni, un joc în care brașovenii s-au făcut pur și simplu de râs. Problemele au apărut încă dinaintea deplasării, asta pentru că Bogdan Rusu a refuzat să facă deplasarea motivând că are de încasat niște restanțe din chirii, iar Daniel Ene a cerut să fie lăsat acasă de Paște dacă nu va fi titular. La finalul partidei de la Mioveni, nervii jucătorilor au explodat la vestiare, acolo unde a curs cu reproșuri.

„Echipa a intrat în moarte clinică”

După ce situația s-a mai calmat, administratorul special al FC Brașov, Gheorghe Popa, a discutat cu Ionuț Puțanu căruia i-a propus rezilierea contractului. „Ionuț, așa nu mai merge, trebuie să ne despărțim!”. Puțanu a fost de acord, iar ieri, la prânz, fundașul a semnat rezilierea contractului. „Ne-am despărțit fără probleme. Randamentul nostru s-a reflectat în evoluțiile din play-off, care au fost departe de așteptări. Ce pot să spun? A fost voință, dar aici a fost vorba de neputință. Atât am putut în aceste meciuri… Când știi că echipa merge către nicăieri, e normal să apară problemele. Atunci când pierzi, e normal să apară tensiuni, nervi, e și multă frustrare… Nu m-am certat cu nimeni și nu regret că am revenit la Brașov în acest retur. Respect acest club, orașul și sincer îmi pare rău pentru această situație neplăcută. În play-off, problemele s-au agravat, iar echipa a intrat în moarte clinică. Cu toții suntem vinovați pentru parcursul din play-off”, a spus, pentru Monitorul Expres, Puțanu, după ce și-a reziliat contractul cu FC Brașov.

Se cer afară și alți jucători?

La rândul său, Gheorghe Popa a spus că „am încheiat conturile cu Puțanu. Sunt foarte dezamăgit de tot ce s-a întâmplat și nu mă refer doar la meciul cu Mioveni. Sper ca și alți jucători să aibă bunul simț și să se ceară afară! Chiar am discutat cu ei și le-am spus că cine dorește să plece e liber să o facă. Ne strângem mâinile și gata!”.

Încă doi juniori la echipă

Pentru a completa lotul, la antrenamentul de ieri au fost chemați încă doi juniori, mijlocașul Raul Drugă și atacantul Edi Turdean, ambii grupa de Elită de la FC Brașov. În acest moment, în lot se mai află încă cinci juniori crescuți de FC Brașov, Negotei, Pamfile, Alupoaie, Căucă și Tănase, dar și Manole, jucător împrumutat de la Dinamo, și Livan, de la ACS Poli Timișoara. „E normal în aceste condiții să apelăm la cât mai mulți juniori. Ei se vor pregăti cu echipa și antrenorul va decide cînd va apela la ei”, a spus Gheorghe Popa.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 04 May. 2016, 10:56 Seria 2
Pe aceeași temă