„Jucați sau plecați!”

22 Mar. 2009, 21:18 Seria 2
„Jucați sau plecați!

Iritat pe jocul slab al elevilor săi în mecil de la Salonta, cu Liberty, scor 0-2, Mihali amenință cu reconstrucția echipei. E decis să mizeze în jocurile ce au mai rămas din retur pe puștii pe care îi are în lot.

 

Supărat foc după cel mai prost meci al echipei de când e principal la „U”, Mihali și-a băgat vestiarul în ședință. Ținta: jucătorii experimentați din lotul „șepcilor” care l-au dezamăgit crunt pe antrenor.

 

“În fotbal trebuie să alergi, nu să stai să privești. Nu e posibil să joace adversarul cu tine numai la «călcâie» și tu să nu iei nicio atitudine. Așa nu se mai poate. Ori joacă, ori pleacă. Gata, fac curățenie și bag numai copiii dacă nu înțeleg!” a tunat Mihali. Reconstrucția gândită de Mihali se blochează însă la nivelul portarilor, acolo unde Gică se plânge că nu are soluții, mai ales că la Salonta Fărcaș a luat gol tocmai de la 35 de metri. „Eu am cerut din iarnă soluție de rezervă pentru Fărcaș pentru că avea nevoie și el nevoie de concurență!” a mai adăugat Mihali. 

 

Fanii au vrut să scoată echipa din teren

În minutul 28 al partidei de la Salonta jocul a fost întrerupt după ce fanii lui „U” au aprins o torță. Intrarea în forță a jandarmilor și a stewarzilor a determinat evacuarea de pe stadion a suporterilor „șepcilor roșii”. Reacția fanilor a fost însă una surprinzătoare și a fost îndreptată direct spre banca Universității. „Scoate echipa din teren! Trebuie să le arătăm că nu ne pot călca în picioare!” i-au strigat fanii lui Mihali.  Antrenorul nu s-a conformat dar la final a taxat gestul forțelor de ordine. „Nu înțeleg ce crimă au făcut acei oameni care au fost evacuați. Da, au greșit că au aruncat cu o fumigenă, dar era la nivelul galeriei. Nu pot să nu fiu supărat că ni s-a luat un sprijin. Fanii înseamnă mult pentru această echipă” a spus Mihali la final.

 

0 ocazii de gol a avut Universitatea Cluj în partida de sâmbătă cu Liberty Salonta

 

1 un singur șut pe spațiul porții au expediat fotbaliștii clujeni în disputa de la Salonta, prin Băd, în minutul 73
 

 

articol scris de Nicolae MIHALCEA
 

22 Mar. 2009, 21:18 Seria 2
Pe aceeași temă