Își plătește amenda!

Daniel Lup 18 Mar. 2009, 11:14 Seria 2
Își plătește amenda!

Fundașul va sta pe tușă cel puțin două etape, în urma incidentului de la meciul cu Internațional Pitești.

Pe finalul partidei de sâmbăta trecută, clujeanul a avut o altercație cu piteșteanul Florin Popa, amândoi primind direct cartonaș roșu. Potrivit Regulamentului de Ordine Interioară a Clubului universitar, jucătorul va trebui să plătească din buzunarul lui amenda care va fi dictată de Comisia de Discipină a FRF. Aceasta va fi între 100 și 1.000 de euro. Jucătorul, care nu este recidivist, va încasa de asemenea și cel puțin două etape de suspendare. „Vom vedea ce sancțiune vor da membrii Comisiei. Noi sperăm să fie minimă, deoarece Cordoș nu este recidivist. Nu pot să spun dacă acesta va plăti din buzunarul lui banii”, a declarat președintele Remus Câmpeanu. De remarcat că Andrei Cordoș nu și-a mai primit salariul de aproape două luni, fiind șanse mici să-l încaseze până vineri, atunci când își va putea depune memoriu la FRF pentru a deveni liber de contract.

Nu se tem de suspendarea terenului
 

Clujenii sunt siguri că nu vor fi drastic sancționați de Comisia de Disciplină în urma incidentelor de la meciul cu Internațional Pitești, atunci când un jucător advers a fost lovit de maseurul formației clujene, Mircea Moldovan. „Nu am primit niciun fax de la FRF pentru a ne prezenta miercuri la Comisie. Oricum, va merge cineva din partea clubului cu o cererea ca incidentul să se judece miercurea viitoare. Universitatea nu riscă nimic, deoarece nu a fost o deficiență de organizare. Cred că numai Mircea Moldovan va fi sancționat”, a mai spus Câmpeanu.

 

DECIZIE / Maseurul KO, retrogradat!

Ieri a avut loc ședința în care maseurul Mircea Moldovan a fost tras la răspundere de către club pentru incidentele provocate la meciul cu Internațional Pitești. Potrivit site-ului oficial al clubului, Moldovan a fost retrogradat în sectorul administrativ pe un post care nu mai are legătură cu activitatea sportivă.

 

Daniel Lup 18 Mar. 2009, 11:14 Seria 2
Pe aceeași temă