Ionuț Popa i-a liniștit pe suporteri

01 Aug. 2009, 11:25 Seria 2
Ionuț Popa i-a liniștit pe suporteri

 

Reprezentanții Suporter Club UTA au discutat, la începutul meciului amical UTA – CS Ineu 3-0, cu antrenorul UTA-ei, Ionuț Popa, pe marginea nemulțumirlor din ultimele zile, legate de o eventuală colaborare cu FC Timișoara.

 

 

Ionuț Popa i-a liniștit pe suporteri, spunându-le că nu se pune problema unei colaborări cu FC Timișoara, singurii jucători pentru care și-a dat acceptul fiind Riviș și Zimmerman. Dacă Riviș este arădean, antrenorul UTA-ei a spus că Zimmerman s-a oferit să vină pentru postul de al doilea portar. Despre ceilalți jucători veniți în probe de la Timișoara, Ionuț Popa le-a dat asigurări suporterilor că nu se bazează pe ei, primindu-i la antrenamente pentru că așa i s-a cerut.

 

Popa a mai spus că nu se află în cele mai bune relații cu Marian Iancu și Gheorghe Chivorchian, dovada fiind faptul că a câștigat de multe ori împotriva Timișoarei atunci când antrena la Iași. Singurii jucători pe care i-ar accepta Popa de la Timișoara, fără să ezite, ar fi Gigel Bucur, Magera, sau Cisovsky. În altă ordine de idei, Ionuț Popa a spus că ieri a expirat termenul la care Bogdan Onuț trebuia să-și rezolve situația contractuală la Iași și că așteaptă vești din partea fostului său jucător.

 


Amical cu Baja, sâmbătă, de la ora 20:00

UTA va susține sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul „Francisc Neuman”, un nou joc de pregătire. De această dată, utiștii se vor pregăti în compania formației maghiare de Liga a III-a, Baja. Utiștii au evoluat joi seară, la Arad, în compania formației CS Ineu pe care au învins-o cu scorul de 3-0, iar în cursul zilei de vineri au avut parte de două ședințe de pregătire.

 

Se vând deja abonamente
În cursul zilei de vineri s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2009-2010, tarifele fiind aceleași ca și în campionatul trecut. Cel mai scump abonament asigură acces la tribuna I și costă 225 de lei. La tribuna a II-a, sectorul J (partea de sus), un abonament pe sezon costă 200 de lei. Tot la tribuna a II-a, dar în partea inferioară, un tichet de sezon se vinde cu 175 de lei. Pentru peluze, tariful este de 75 de lei.

Clubul UTA oferă reduceri pentru elevi și studenți, dar numai pentru peluze, unde un abonament costă 50 de lei. De asemenea, firmele care achiziționează minim 10 abonamente beneficiază de-o reducere de 10% din tarifele anunțate. Abonamentele VIP, la tribuna oficială, costă 5000 de lei, în preț intrând și afișarea unui banner publicitar pe stadionul „Francisc Neuman”. Vechilor abonați li se păstrează locurile până în 7 august. Abonamentele se vând la stadion, sub tribuna I, după următorul orar: luni-vineri între 10 și 14 și 15-18, iar sâmbătă între 10 și 14.

 

Articol scris de: Sebastian Șiclovan

01 Aug. 2009, 11:25 Seria 2
Pe aceeași temă