Ionuț Badea se teme de terenul de la Otopeni

27 Aug. 2009, 17:38 Seria 2
Ionuț Badea se teme** de terenul de la Otopeni

FC  Argeș se pregătește intens pentru partida de duminică cu CS Otopeni. Meciul va începe de la ora 11:00 și va transmis în direct de Sport.ro. Singurul obiectiv rămas, după ce au fost eliminați din cupă, trebuie tratat cu foarte mare atenție. Promovarea nu se poate realiza decât prin victorii, antrenorul Ionuț Badea declarând că va face tot posibilul să își mobilizeze elevii pentru restul sezonului. Deși incertitudinea din jurul clubului îi dă mari bătăi de cap lui Ionuț Badea, tehnicianul alb-violet are încredere în jucătorii săi.

 
Ionuț Badea: “Jucătorii trebuie să fie concentrați. Trebuie să accepte situația și să facă ceva pentru a schimba lucrurile în bine, iar asta nu putem face decât prin victorii”

 
Terenul de joc de la Otopeni este și el o problemă, dimensiunile acestuia fiind sub cele standard.

 
Ionuț Badea: “Ne așteaptă un meci dificil, în ideea în care CS Otopeni este o contracandidată la promovare. Partida se va juca pe terenul de la Otopeni, un teren îngust, diferit de cele cu care eram noi obișnuiți.”

 
Sezonul trecut, FC Argeș a câștigat cu 2 la 1 partida disputată în deplasare cu CS Otopeni, ambele goluri fiind marcate de Iulian Tameș. Partida s-a disputat pe Stadionul Astra din Ploiesti.

 

Ionuț Badea se confruntă pentru această partidă cu probleme de lot Mircea Stan, Vali Stan, Roberto Boboacă și Adrian Iordache fiind în continuare accidentați.

 

Articol scris de Marinescu Alexandru (violafans.net)

27 Aug. 2009, 17:38 Seria 2
Pe aceeași temă