Ion Crăciunescu: „CS U nu poate fi înscrisă în Liga a II-a. Lucrurile nu vor rămâne așa”

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 17:57 Seria 2
Ion Crăciunescu:**

Aflat zilele trecute în Vâlcea, fostul președinte al CCA, Ion Crăciunescu crede că CS Universitatea nu va primi drept de promovare în Liga I.

„În Comitetul Executiv le-am atras atenția că în Statutul FRF, un fel de Constituție a fotbalului, sunt doar două condiții să activezi în Liga a II-a, să retrogradezi din Liga I, sau să promovezi din Liga a III-a. CS U Craiova nu se încadrează în niciuna din aceste categorii, așa că nu poate fi înscrisă în Liga a II-a.  Eu le-am spus, le-a mai spus și un domn din Galați, s-a supus la vot, am fost trei voturi împotrivă, dar probabil că lucrurile nu vor rămâne așa”, a spus fostul arbitru.

Ion Crăciunescu este suporterul echipei din Zăvoi în lupta pentru promovare. „Eu sunt fanul Vâlcii, sunt reprezentantul acestui oraș, când am timp liber, vin la Vâlcea, nu în alt oraș, Râmnicul e orașul meu. Mă simt legat de viața acestui oraș, am zis de acum trei ani să aibă grijă de SC Oltchim, dacă se duce Combinatul Chimic, va fi rău de oamenii aceștia din Vâlcea și ar fi păcat. Sunt fanul CSM-ului, a fost mai bună decât Tg.Mureș, atunci de ce să nu se gândească la promovare? În urmă cu o lună, declaram că Vâlcea nu are nicio șansă, Tg.Mureș are 6-7 jucători de Liga I, Craiova are jucătorii de la Sportul, mulți fotbaliști foarte buni, dar acum am văzut că Vâlcea este bună și are șanse”.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 17:57 Seria 2
Pe aceeași temă