Ignea: „Meciul cu UTA este foarte important, trebuie să ne consolidăm locul de play-off”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 17:49 Seria 2
Ignea:**

Fotbalist ce a evoluat o bună perioadă pentru UTA Arad, mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, speră într-o victorie, sâmbătă, care să le aducă prezența în play-off.

Slătinenii sunt convinși că misiunea obținerii punctelor puse în joc, în meciul din penultima etapă a sezonului regulat, susținut pe terenul echipei fanion a Aradului, UTA, nu va fi deloc ușoară.

Mijlocașul central Alin Ignea speră într-un rezultat favorabil, care să le aducă menținerea pe locul șase, ultimul ce duce în play-off.

„Meciul cu UTA este foarte important, trebuie să câștigăm, să ne consolidăm locul de play-off. Va fi un meci greu, disputat, eu sper să ne impunem, iar UTA să se salveze, să nu aibă probleme în play-out”, a declarat mijlocașul central al celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, care în tur a marcat unicul gol al întâlnirii, declarând, la acel moment, că se bucură pentru victorie, dar mai puțin pentru reușita personală.

„Trebuie să câștigăm, pentru a nu depinde de alte rezultate”

Cu 30 de puncte acumulate, gruparea pregătită de Dan Oprescu se află pe locul șase, având un avans de două puncte față de Gloria Bistrița, care speră să mai prindă play-off-ul. Jucătorii formației slătinene speră să-și câștige cele două meciuri, pentru a nu depinde de celelalte rezultate.

„Trebuie să câștigăm pentru a nu depinde de alte rezultate. Nu ne interesează ce fac celelalte echipe, important este să reușim noi să câștigăm”, a mai spus mijlocașul slătinenilor..

UTA Arad ocupă penultimul loc în clasamentul seriei. Într-un clasament al play-out-ului, la acest moment, formația arădeană se află pe locul secund, cu 18 puncte, după CS Mioveni. În ceea ce privește play-off-ul, FC Olt Slatina ar deține, dacă va reuși menținerea în zona superioară a clasamentului, 12 puncte.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 17:49 Seria 2
Pe aceeași temă