Ignea își avertizează colegii: „Olimpia are același nucleu de jucători, pe care în vară l-a îmbunătățit”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:50 Seria 2
Ignea își avertizează colegii:**

În penultimul meci din cadrul turului sezonului regulat, FC Olt primește vizita unei alte formații ce speră să prindă play-off-ul, Olimpia Satu Mare. În stagiunea trecută, gruparea pregătită de Dan Oprescu a obținut patru din cele șase puncte puse în joc, în cele două meciuri cu sătmărenii.
 
Prin urmare, divizionara secundă slătineană are o bună oportunitate de a-și trece în cont un rezultat pozitiv. Mijlocașul celor de la FC Olt, Alin Ignea, este conștient că meciul nu va fi deloc ușor, cele două formații fiind despărțite de un punct în clasamentul seriei.
 
„Este un meci foarte greu, Olimpia Satu Mare are același nucleu de jucători, pe care în vară l-a îmbunătățit. Tot timpul ne dorim victoria, indiferent de adversar, rămâne să și putem, iar asta depinde de forma de moment, dar și de alți factori”, a declarat mijlocașul grupării slătinene înaintea meciului de pe teren propriu de sâmbătă.
 
Delegația celor de la Olimpia Satu Mare a ajuns joi după amiază la Slatina. Vineri, adversarii slătinenilor vor efectua un antrenament pe unul dintre terenurile din zonă.
 
Meciul FC Olt Slatina – Olimpia Satu Mare se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 12:50 Seria 2
Pe aceeași temă