Ignea a tras linie la final de an: „Am făcut cea mai bună alegere”

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 14:05 Seria 2
Ignea a tras linie la final de an:**

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Alin Ignea, sosit de la Pandurii Târgu Jiu, în vară, a evoluat în toate meciurile, de la un capăt la altul. Mai mult, fotbalistul din centrul liniei mediene este golgheterul echipei, având patru goluri marcate.

Jucătorul grupării FC Olt Slatina, Alin Ignea, nu este doar integralist, ci și principalul marcator al echipei. Mijlocașul și-a trecut în cont patru goluri, trei dintre ele fiind marcate din penalty, el fiind responsabilul execuțiilor de la punctul cu var. Mijlocașul central consideră că este mai puțin important numele marcatorului, însă fiecare „reușită” îl bucură.

„Pe plan personal contează pentru orice jucător, dar mai importante sunt rezultatele echipei. Nu suntem mulțumiți de rezultate, au fost modeste, iar noi suntem primii vinovați. Am avut mai multe ocazii de a urca în clasament, dar nu am profitat. Așteptările în retur sunt foarte mari, sperăm să începem bine, diferența nu este mare, dacă legi câteva rezultate pozitive, ajungi pe un loc bun”, a declarat mijlocașul.

Am venit bucuros, cu inima deschisă

Mijlocașul echipei slătinene, Alin Ignea, spune că se simte foarte bine la FC Olt, fiind mulțumit de alegerea făcută în vară. „Am venit bucuros, cu inima deschisă, am făcut cea mai bună alegere. La atacanții noștri a fost neșansă, pentru că nu au avut continuitate. Marius Ion nu a apucat să joace, pentru că s-a accidentat, Ivănică a fost două meciuri suspendat, Drăghici și N Kongue au fost de asemenea accidentați, iar asta a contat. La orice echipă se fac achiziții, și dacă ești pe primul loc întărești lotul. Ne-am bucura să vină câțiva jucători, care să ne ajute”, a mai spus Ignea.

Înainte de a ajunge la Pandurii Târgu Jiu, echipă sub culorile căreia a evoluat foarte puțin, mijlocașul Alin Ignea a evoluat pentru UTA Arad, formație pe care slătinenii au învins-o în tur, grație golului marcat de acesta.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 Dec. 2013, 14:05 Seria 2
Pe aceeași temă