Huțanu: „Întâlnim o echipă bună, dar sperăm să obținem cele trei puncte”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 12:33 Seria 2
Huțanu:** „Întâlnim o echipă bună, dar sperăm să obținem cele trei puncte

Mijlocașul dreapta al celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huțanu, speră la victorie în meciul cu Metalul Reșița, chiar dacă este convins că nu va fi deloc ușor.

Titular în tabăra celor de la FC Olt Slatina, jucătorul de bandă dreapta, Petrică Huțanu, este încrezător în obținerea punctelor puse în joc pe teren propriu cu ocupanta locului cinci în clasamentul seriei, Metalul Reșița.

Divizionara secundă slătineană caută prima victorie pe teren propriu, însă meciul se anunță dificil, adversara echipei pregătite de Dan Oprescu fiind una dintre surprizele plăcute din debutul noului sezon.

„Ne așteaptă un meci destul de greu, întâlnim o echipă bună, care a legat două victorii, fosta CSM Râmnicu Vâlcea, un adversar solid și omogen, dar sperăm să obținem cele trei puncte. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul meciului, astfel încât să obținem victoria”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huțanu.

„Venim după două meciuri în care am jucat bine, dar nu am reușit să luăm puncte”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Petrică Huțanu, este de părere că mai multă atenție le-ar fi adus mai multe puncte. Jucătorul de bandă speră însă ca o victorie în runda actuală să le aducă descătușarea.

„Venim după două meciuri în care eu spun că am jucat destul de bine, dar, din păcate, nu am reușit să luăm puncte. Am fi putut mai mult, mai ales ținând cont de jocul pe care l-am făcut cu Bistrița, dar acesta este fotbalul. Ne dorim foarte mult victoria cu Reșița, jucăm acasă, trebuie neapărat să câștigăm, să luăm cele trei puncte puse în joc”, a mai spus Huțanu.

Jucătorul de bandă dreapta al grupării FC Olt Slatina, Petrică Huțanu, a avut evoluții constante în prima parte a sezonului. Din păcate, acesta a ratat câteva ocazii din situații bune de a puncta pe tabela de marcaj, în meciurile precedente.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 12:33 Seria 2
Pe aceeași temă