Honciu a revenit la Chindia pentru a se lupta la promovare: „Avem încredere unii în alții și vrem să ne batem acolo sus”

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 17:56 Seria 2
Honciu a revenit la Chindia pentru a se lupta la promovare:**

Readucerea, în această iarnă, la Chindia a mijlocașului Georgian Honciu (26 ani) reprezintă cea mai importantă achiziție de până acum a echipei dâmbovițene. Trecut între timp pe la AFC Fortuna și CS Mioveni, jucătorul originar din Târgoviște a regăsit la clubul de sub Turn o echipă competitivă, care se luptă pentru accederea în play-off-ul Seriei a II-a a Ligii 2.

„Am revenit la Chindia cu sentimente plăcute. Am plecat acum un an și jumătate și nu vreau să mă întorc numai de dragul de a mă întoarce. Vreau să ajut echipa să ajungem în play-off și, de ce nu, la promovare, mai ales că avem un lot bun și avem valoare. Atmosfera e super bună, eu îi cunoșteam pe băieți și nu au mai fost probleme cu acomodarea. E un sentiment plăcut pentru mine să mă întorc acasă și, sincer să fiu, îmi era dor puțin de ei. Avem încredere unii în alții și vrem să ne batem acolo sus. Echipa noastră are în componență jucători buni. Cristi Cherchez și Dani Popa dau goluri, Dragoș Pătru ne ajută mult în teren și la antrenamente, iar Crinel Stoica este unul din tinerii care vin din spate. Toți jucătorii de la Chindia au valoare, altfel nu jucau aici. Mi-aș dori să avem un stadion nou, să vină lume mai multă lume la meci. Dacă noi am reuși să promovăm în acest an, sigur s-ar face stadionul mai repede”, a spus, pentru Jurnal de Dâmbovița, Honciu.

Înainte să se reîntoarcă la Chindia, Georgian Honciu a purtat negocieri cu FC Voluntari și Concordia Chiajna, însă niciuna nu s-a concretizat.

Marius ANGHEL 25 Jan. 2016, 17:56 Seria 2
Pe aceeași temă