Hidișan va fi amendat pentru că și-a ignorat antrenorul

09 Nov. 2011, 13:59 Seria 2
Hidișan va fi amendat** pentru că și-a ignorat antrenorul

Pe lângă faptul că, potrivit declarațiilor președintelui Giovanni Catanzariti, salariul pe luna octombrie este blocat deocamdată, Florin Hidișan mai plătește și pentru gestul făcut în momentul schimbării din partida cu Luceafărul Oradea. Mijlocașul de 29 de ani a dat din mână în semn de nemulțumire, a plecat glonț la vestiar, deși, în mod normal, ar fi trebuit să ia loc pe bancă alături de colegii săi.

„Am discutat cu Hidișan pe marginea acestui subiect, am făcut-o chiar în fața echipei, iar el a recunoscut că a greșit. Raporturile sunt normale între noi acum, numai că fotbalistul va plăti conform regulamentului de ordine interioară. Va fi amendat, asta e sigur”, ne-a mărturisit Roland Nagy.

Oricum, coordonatorul de joc al „alb-roșiilor” va lipsi la Târgoviște din cauza unei suspendări, același lucru fiind valabil și pentru Nădăban și Miron. „E rândul altora să demonstreze că merită să îmbrace tricoul UTA-ei. S-au tot plâns că nu pea joacă, acum e șansa lor să ne arate că ne-am înșelat că nu i-am folosit prea des”, a mai spus Nagy, care, cel mai probabil va conta din primul minut împotriva Chindiei pe Neagoe, Gâlcă și Capătă.

De asemenea, este posibil ca Norbert Varga să revină pe gazon după operația de menisc suferită la sfârșitul lunii septembrie.

Sursa: Sport Arad

09 Nov. 2011, 13:59 Seria 2
Pe aceeași temă