Grozavu revine la Pâncota după 44 de ani! „Meci greu în special prin prisma terenului, mă aștept la multe provocări”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 18:33 Seria 2
Grozavu revine la Pâncota după 44 de ani!**

După ce au colaborat în urmă cu câteva sezoane la Poli Iași, Ionuț Popa și Leo Grozavu se vor afla față în față în Șoimii Pâncota – Gaz Metan Mediaș. Ardelenii sunt răniți în orgoliu după eșecul de la Tărlungeni, din care – însă – au și învățat că un punct e mai bun decât nimic.

„Sper ca meciul de Tărlungeni să fii fost un accident. Până la urmă, e vina mea că nu i-am capacitat mental și psihlogic pe jucători. Am și fost foarte încrezători în cele trei puncte, dacă aș fi abordat partida mai închis, pentru un egal, poate altfel ar fi decurs lucrurile. Cu această ocazie ne-am dat seama că trebuie multă muncă dincolo de calitatea noastră fotbalistică. Le-am și spus jucătorilor că aștept o altă atitudine din partea lor. Meciurile se câștigă nu doar prin fotbal, ci și prin muncă, dorință și efort. Sperăm ca la Pâncota să avem o altă prestație, cel puțin din punctul de vedere al atitudinii. Se anunță o partidă și mai dificilă decât cea de la Tărlungeni”, a punctat fostul fundaș.

Înainte de a intra în amănunte despre confruntarea de mâine, Leo Grozavu a făcut o mențiune interesantă: „Nu am mai ajuns demult acolo, deși am rădăcini în acea zonă, chiar la Pâncota. De la 6 luni până la 3 ani am locuit cu părinții acolo”.

Trecând la la prezent, antrenorul „găzarilor” a adăugat: „Am înțeles că e unul dintre cele mai proaste terenuri din serie la Pâncota. Dar, dacă Federația ne trimite acolo, trebuie să jucăm, să facem tot ceea ce depinde de noi să aducem puncte. Am atras atenția, știm că ne așteaptă o partidă dificilă și nu neapăra că întâlnim o echipă fantastică. Sunt alte lucruri care converg spre o confruntare grea, cum ar fi dimensiunea și calitatea terenului. Nu în ultimul rând, au un antrenor cu multă experiență, care știe să-și mobilizeze echipele în momentele cheie. Mă aștept la o partidă cu multe provocări, poate și cartonașe. Sper să avem parte de un arbitraj echidistant, care să ducă jocul la bun sfârșit”.

Dan Dreve, din Cluj, ajutat la cele două linii de Adrian Mărginean (Aiud) și Iulius Timar (Marghita, plus rezerva Dorain Barzuca (Lugoj)  sunt cei care trebuie să întâlnească așteptările lui Grozavu și – bineînțeles – și ale pâncotanilor. Brigada de arbitri va fi notată de Ștefan Szilaghi, din Satu Mare și Dumitru Paracshiv, din Drobeta Turnu Severin.

Accidentat, Ciprian Petre e singura absență certă a medieșenilor pentru meciul de mâine, de la ora 14, din Podgoria arădeană, care – probabil – vor aborda meciul în formula: Greab – Stancu, Elton De Oliveria, Abrudan, Buzean – Cristea, Băjenaru – Al. Munteanu, Figliomeni, Olaru –  Llullaku.

Sursa: Sport Arad
Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 24 Nov. 2015, 18:33 Seria 2
Pe aceeași temă