Grozavu, demis de la Luceafărul! Blidar și-a anunțat retragerea de la echipa bihoreană

10 Aug. 2012, 18:29 Seria 2
Grozavu, demis de la Luceafărul!** Blidar și-a anunțat retragerea de la echipa bihoreană

Leo Grozavu a fost demis din funcția de antrenor al echipei Luceafărul Felix, în urma diferendelor apărute în ultima perioadă între el și conducerea clubului bihorean. Decizia a fost luată joi seară, după ce finanțatorul Ioan Blidar și-a anunțat retragerea în fața asociatului său, fostul prefect Gavrilă Ghilea.

Deocamdată conducerea clubului nu a adus un înlocuitor pentru banca tehnică a echipei Luceafărul Felix, însă, sunt vehiculate nume precum Cosmin Bodea, de la Tricolorul Alparea sau Călin Moldovan, cel care a mai antrenat echipa în turul campionatului 2011-2012, dar a fost înlocuit subit în iarnă.
„Luni veți cunoaște noul antrenor al echipei Luceafărul”, a declarat patronul echipei, Gavrilă Ghilea.
Până atunci, echipa bihoreană va disputa sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11, un joc amical cu ACS Poli Recaș, meci la care pe bancă în calitate de antrenori vor sta Cristian Lupuț și Marius Popa.
Deși Ghilea nu a dorit să comenteze motivele întreruperii colaborării dintre cele două părți, spunând doar că „de comun acord s-a luat această decizie”, principalul motiv al demiterii lui Grozavu ar fi fost faptul că prezența acestuia la club împiedică întărirea liniei ofensive a echipei.
Vicepreședintele clubului, Ferko Jeno, declara săptămâna trecută că a avut discuții cu mai mulți atacanți, care ar fi refuzat să semneze cu Luceafărul Felix tocmai din cauza comportamentului antrenorului.
Sursa: Bihoreanul
10 Aug. 2012, 18:29 Seria 2
Pe aceeași temă