Grozavu are apt tot lotul pentru meciul cu Alba

04 May. 2012, 15:07 Seria 2
Grozavu are apt tot lotul pentru meciul cu Alba

După succesul de la Timișoara, din fața celor de la Poli, echipa bihoreană de fotbal Luceafărul Felix se reîntoarce acasă și sâmbătă, de la ora 11, va primi, la Sânmartin, replica echipei Unirea Alba Iulia.

Jocul contează pentru etapa a XXV-a a campionatului Ligii a II-a și se anunță interesant, prin prisma faptului că și Unirea Alba Iulia este o echipă de mijlocul clasamentului, cu evoluții oscilante în retur, dar care este capabilă de orice.

„La începutul returului, Unirea Alba Iulia era una dintre echipele care se situau în fața noastră. Iată însă că acum, la jocul direct, noi suntem cei care ne aflăm pe o poziție superioară în clasament”, a declarat antrenorul Leo Grozavu.

Tehnicianul echipei gazdă nu are probleme de efectiv, dar sunt vreo 6 jucători care sunt la limită cu cartonașele, orice avertisment de acum în acolo urmând a-i priva după aceea de o etapă.

Cum programul Luceafărului în continuare este unul dificil, care cuprinde jocuri la Severin și acasă cu UTA, este posibil ca la partida cu Unirea Alba Iulia antrenorul să nu-i utilizeze pe toți cei șase jucători.

Sursa: Bihoreanul

04 May. 2012, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă