Ghinion teribil pentru „polistul” Lazăr. Mijlocașul abia revenit pe teren s-a accidentat din nou și ratează debutul în Liga 1

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 31 May. 2015, 01:54 Seria 2

Alexandru Lazăr nu a avut parte de noroc la Timișoara până acum. Mijlocașul căruia i se prevăzuse un viitor frumos la ACS Poli s-a operat la începutul săptămânii după ce a suferit o nouă accidentare la ligamentele încrucișate ale genunchiului. Incidentul a avut loc la un meci al echipei secunde a nou-promovatei în Liga 1. Verdictul medicilor e crunt pentru cariera sa fotbalistică, urmează să mai stea șapte luni pe tușă.

Transferat la ACS Poli în vara trecută de la FC Viitorul, Alex Lazăr a apucat să bifeze doar cinci partide în sezonul de succes al timișorenilor în Liga 2. Jucătorul de 24 de ani s-a accidentat prima dată în toamnă la jocul cu FC Bihor (3-0). Pe 27 octombrie el s-a opera la ligamentele genunchiului drept și a încheiat practic anul 2014 pe tușă. În primăvară, Lazăr a intrat treptat în programul echipei și a început să fie folosit la echipa a doua care evoluează doar în Liga a V-a. Aici, în urmă cu 12 zile ACS Poli II a dispus de ASO Deta cu 8-1, joc în care Alex s-a accidentat din nou. A căzut rău după o săritură și și-a afectat același genunchi cu probleme.

Operația a fost realizată cu succes luni la Spitalul Monza din București. Lazăr va sta însă încă șapte luni pe tușă. Astfel, el ar putea reveni pe teren de abia în 2016.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 31 May. 2015, 01:54 Seria 2
Pe aceeași temă