Geta Onu va fi președinte-jucător

17 Jun. 2009, 16:05 Seria 2
Geta Onu va fi președinte-jucător

Președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș va avea în sezonul viitor o altă relație cu fotbaliștii și promite că nu va mai fi naivă.

Președintele executiv de la CSU Vasile Goldiș a recunoscut că principalul defect avut de când s-a implicat în fotbal a fost că a avut prea multă încredere în fotbaliști.

 

„Nu voi mai fi aceiași Geta Onu. O să fiu nesimțită, să nu-mi mai respect la milimetru promisiunile făcute, iar pe jucători o să-i tratez cu indiferență. Dacă fac treaba, iar rezultatele se văd pe teren, vor fi platiți conform contractelor. Nu o să-și mai bată joc nimeni de munca noastră”, a declarat președintele executiv de la CSU.

 

Geta Onu spune că nu antrenorul va mai alege căpitanul de echipă. „Eu voi alege de acum înainte căpitanul de echipă”,  după ce echipa a rămas fără căpitanul Cristian Luca, exclus din lot după partida cu FC Bihor.

 

În afara celor cinci fotbaliști excluși, alții ar putea fi puși pe lista de transferuri. Iambor, Nicolau, Paina și portarul Gheorghe și-au încheiat contractele și vor afla la finalul lunii dacă mai sunt doriți la echipă. Altfel, indiferent de eșalonul în care se va evolua, Geta Onu spune că și-a asigurat bugetul. „Nu ne desființăm, nu avem probleme, iar Universitatea ne-a promis sprijin în continuare. Dar, chiar dacă ar fi să nu mai primim bani de la Universitate, am oferte de la doi oameni de afaceri importanți care ar fi venit lângă noi și până acum, dar au dorit să fie singuri în luarea deciziilor. În orice caz, dacă nu vom rămâne în Liga a II-a, singurul obiectiv în sezonul următor nu poate fi decât promovarea și încă la distanță mare de locul doi”, a mai afirmat Geta Onu.

 

Articol scris de Daniel BERAR

17 Jun. 2009, 16:05 Seria 2
Pe aceeași temă