Geta Onu crede că ACU va evita retrogradarea

Liga2.ro 17 Feb. 2009, 20:10 Seria 2
Geta Onu crede că ACU va evita retrogradarea

CS Universitatea „Vasile Goldiș” a disputat, sâmbătă, amicalul de la Oradea, câștigat după cum se cunoaște cu 3-2, la capătul căruia antrenorul Costel Bogoșel a declarat că s-a edificat asupra formulei de bază, chiar dacă meciul s-a disputat în condiții foarte grele, fiind la un moment dat pe punctul de a fi anulat.

„După meciul de la Oradea voi ști pe cine pot conta în prima etapă cu Jiul Petroșani”, spune tehnicianul arădean, care are acum un lot valoros, dar mai ales o concurență reală pe posturi. „Valoarea lotului a crescut foarte mult în această iarnă, iar rezultatele așteptate sper să vină în retur”, crede Bogoșel.

De fapt, așa cum a promis, Geta Onu i-a „predat” antrenorului un lot capabil să ducă la bun sfârșit această ediție de campionat și să nu mai regrete greșelile din trecut.

„Îmi asum greșelile care s-au făcut. Am avut un început mai slab de campionat. Greșeala nu vine de la începutul campionatului, ci undeva din vară. Impactul cu liga a doua a fost unul dur pentru unii fotbaliști, care au avut o impresie prea bună despre ei. Ca de fiecare dată când nu ești modest și nu îți faci treaba așa cum ar trebui, intervin astfel de lucruri. Îmi pare rău că am luat așa târziu decizia de a-l schimba pe Mihai Roșca. După instalarea lui Bogoșel ne-am ridicat la nivelul ligii a doua. De fapt, nici o echipă nu ne-a predat o lecție și nu s-a ridicat peste jocul nostru. Diferența s-a făcut la greșelile personale”, este de părere președintele executiv de la CS Universitatea.

Geta Onu a mai trimis o săgeată spre fostul antrenor, care i-ar fi spus că nu are un lot valoros și de aceea nu au apărut rezultatele în primele nouă etape, perioadă în care echipa a obținut doar trei puncte. „Consider că, dacă făceam și în vară ce am făcut în această iarnă, iar atunci nu aș fi gândit cu sufletul, nu am fi avut acum nici o problemă. Lotul de acum are valoare de mijlocul clasamentului. Asta e părerea mea”, mai spune Geta Onu.

Articol scris de Daniel BERAR

Liga2.ro 17 Feb. 2009, 20:10 Seria 2
Pe aceeași temă