George Dragu: „Vin să fac performanță”

04 Jul. 2009, 12:52 Seria 2
George Dragu:** „Vin să fac performanță

Mâna dreaptă a lui Florian Walter în conducerea „șepcilor roșii” are două mandate de deputat la activ, a fost subprefect de Brăila și nu a mai avut tangețe cu fotbalul.
 

 

Domnule Dragu, v-a surprins propunerea domnului Walter de a fi șef la „U”?
Pot spune și da, și nu. Am acceptat fiindcă e un om de afaceri de cuvânt, care se mișcă foarte repede. De obicei, ia decizii inspirate, sper că și acum e la fel. Îmi place la dânsul și faptul că are un simț critic foarte dezvoltat.
 

 

Ați mai avut legături cu fotbalul?
M-ar bate Dumnezeu dacă aș spune că sunt un „as” în fotbal, chiar dacă se spune că în România toată lumea se pricepe la politică și la fotbal.
 

 

Cunoașteți vreun jucător de la “U” Cluj?
Nu-i cunosc personal pe jucători, dar am auzit de ei. Am făcut și o analiză a sezonului trecut și am tras concluzia că echipa nu are trac în deplasare.
 

 

Care este primul lucru pe care-l veți face la Cluj?
Organizare. Va trebui să definitivăm organigrama, să creionăm lotul de jucători și să numim un antrenor. Personal, voi face o evaluare a situației financiare și voi căuta soluții să rezolvăm repede probleme curente.
 

 

Cum credeți că va fi trecerea de la politică la fotbal?
Practic nu este o trecere de la politică la fotbal, ci îmi voi continua activitatea managerială în alt domeniu. Vă asigur că nu sunt genul de om politic care caută să-și facă imagine din fotbal. Politica va rămâne de acum un hobby pentru mine. Nu voi amesteca cele două domenii.
 

 

Este membru PDL și are blog
 

Omul politic și-a postat toate informațiile despre cariera sa pe blogul personal. George Dragu are 51 de ani și este din Brăila. Este masterant în „Management financiar”, iar între 1996 și 2000 a fost deputat în Parlamentul României. A trecut de la PSD la Partidul Verde și apoi la PDL, partid unde ocupă funcția de președinte al filialei din Brăila.
 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN
 

04 Jul. 2009, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă