„Fotbalul e mort la Timișoara, o să jucăm la nunți, în niciun caz în Liga I”

29 May. 2012, 12:41 Seria 2

Presa din Banat a speculat astăzi pe seama faptului că Poli ar putea primi în cele din urmă licența și ar urma să evolueze din sezonul viitor în Liga I, însă Marian Iancu exclude categoric o astfel de variantă.

Putem juca la nunți, în niciun caz în Liga 1. În primul rând nu îmi doresc, în al doilea rând nu putem. Ar fi culmea ca anul trecut să nu ni se fi acordat licența și anul ăsta să ni se dea. Nu există așa ceva„, a fost mesajul extrem de tranșant al lui Marian Iancu, la DigiSport.

Referindu-se la viitorul echipei, patronul de pe Bega s-a declarat extrem de circumspect, fiind șanse mari ca Poli, o echipă de tradiție a fotbalului românesc, să dispară. În condițiile în care autoritățile nu vor să se implice și nu există perspectiva unui investitor care să preia pachetul de acțiuni, Poli va rămâne doar o academie de fotbal, fără activitate în primele ligii.

Am câteva opțiuni, dar niciuna din ele nu este în favoarea fotbalului. Nici nu știu dacă este bine să vă spun acum ce se va întâmpla. Rețineți un singur lucru – în ceea ce o privește pe Poli eu nu îi dau șansa să mai continue decât ca Academie. Fotbalul e mort în Timișoara.„, a mai spus Iancu.

În ceea ce-i privește fotbaliștii care sunt în acest moment sub contract cu gruparea de pe Bega, Iancu a dezvăluit că e aproape de o înțelegere cu Concordia Chiajna: „

Există interes din partea Chiajnei pentru un grup important de jucători.

29 May. 2012, 12:41 Seria 2
Pe aceeași temă