Florin Bugar, noul antrenor de la CFR Timișoara

15 Jan. 2009, 14:30 Seria 2
Florin Bugar, noul antrenor de la CFR Timișoara

Ieri după-amiază a fost numit în funcție noul antrenor al CFR Timișoara. Acesta este Florin Bugar, care revine la cârma ceferiștilor după o pauză de ceva mai mult de două luni.

Bugar a fost antrenorul timișorenilor până în etapa a 13-a a turului, când CFR a suferit o înfrângere umilitoare pe teren propriu cu 6-1, împotriva celor de la CSM Rm. Vâlcea. Bugar îl înlocuiește pe Dan Potocianu, cel care este la postul de antrenor principal.

La capitolul plecări, Adrian Neagoie și Alexandru Dudaș se află momentan în probe la echipa care a treminat turul ligii I pe locul secund, Unirea Urziceni.

În altă ordine de idei, astăzi timișorenii au organizat un trial la care au participat jucători din liga a III-a, din apropiere. Ca urmare, au fost selectați șapte jucători care se vor prezena luni la reunirea echipei, programată la ora 11.

De asemenea a fost stabilit și primul cantonament în care se vor deplasa jucătorii lui CFR Timișoara. Acesta se va desfățura în perioada 28 ianuarie – 6 februarie și va avea loc la Băile Felix.

 


15 Jan. 2009, 14:30 Seria 2
Pe aceeași temă