Felix Grigore: „Mai avem emoții cu promovarea doar în plan sportiv”

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:18 Seria 2
Felix Grigore:**

Directorul executiv al echipei din Craiova, CS Universitatea, Felix Grigore, spune că o dată cu primirea licenței pentru Liga I s-a încheiat cu discuțiile legate de dreptul de promovare, singura incertitudine fiind în privința clasării pe unul din primele două locuri.

„Licența e practic dreptul de a evolua în Liga I, acum nu mai avem emoții decât în privința promovării pe plan sportiv, fiindcă mai avem patru hopuri. Nu am avut emoții nici cu licența, fiindcă noi știam că îndeplinim toate condițiile, doar că acum s-a oficializat acest lucru. La Comisia de Disciplină se va judeca o sesizare în privința dreptului nostru de a promova, dar nu ne facem probleme, avocații noștri au zâmbit când au văzut despre ce este vorba” a spus Grigore astăzi, la conferința de presă organizată înaintea meciului de sâmbătă de la Gloria Bistrița.

Comisia de Disciplină a FRF a amânat pentru ședința din 23 mai judecarea dreptului de promovare în Liga I al formației CS Universitatea Craiova, acordând o perioadă mai mare de timp grupării oltene pentru a depune la dosar o serie de documente.

Comisia de Disciplină trebuie să se pronunțe, la solicitarea conducerii FRF, asupra îndeplinirii sau neîndeplinirii condițiilor de promovare în Liga I de către gruparea olteană, care este afiliată doar provizoriu.

În privința licenței, echipa olteană a primit aviz favorabil din partea Comisiei de Apel a Sistemului Național de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal.

Articol scris de Cosmin STAICU

Cosmin STAICU, Marius ANGHEL 21 May. 2014, 15:18 Seria 2
Pe aceeași temă