FCM Baia Mare vrea revanșa în fața Chindiei. Toma: „E play-off-ul și va fi cu totul altceva”

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 15:51 Seria 2

Baia Mare e aproape, după mulți ani, de revenirea în Liga 1. La începutul campionatului Ligii 2, nou-promovata FCM și-a propus să prindă un loc în play-off și a reușit să își îndeplinească obiectivul. În prima etapă a noii faze a competiției, echipa lui Dorin Toma va merge la Târgoviște, acolo unde va întâlni echipa locală, Chindia, și unde își dorește o victorie pentru a se apropia și mai mult de promovare.

Toma: „Este play-off-ul și va fi cu totul altceva”

Chiar dacă are probleme de lot, FCM Baia Mare este optimistă și speră să aducă în Maramureș cele trei puncte din meciul cu Chindia. Accidentările se țin lanț de trupa lui Dorin Toma, antrenor căruia îi este greu să alinieze un „11″ perfect pentru a ataca meciul de sâmbătă de pe Stadionul „Eugen Popescu”.

„Cu Chindia e un joc foarte dificil, cu o echipă foarte bine pregătită, din toate punctele de vedere. Ne așteaptă un joc greu. Am făcut doar un punct cu ei în cele două întâlniri, dar pentru mine acum este alt campionat. Este play-off-ul și va fi cu totul altceva. Sperăm să ajungem la Târgoviște liniștiți și noi, să facem deplasarea într-un mod cât mai profesionist pentru a ne putea bate de la egal la egal cu Târgoviște. Din păcate, încă lista noastră de accidentați este lungă. Încă îi avem accidentați pe Ignea, care este nerefăcut, pe Dică, pe Răzvan Lupu, Daminuță resimte unele probleme și lista mai continuă”, a declarat tehnicianul băimărenilor, Dorin Toma.

Oltean: „Neșansa ne-a făcut să plecăm fără puncte”

Jucătorii FCM-ului merg la Târgoviște cu gândul la victorie și să își reia revanșa pentru meciurile disputate în campionatul regulat cu Chindia (0-1 și 2-2).

„Va fi un meci greu. Sperăm să-l câștigăm ca și fiecare meci din play-off și la final să vedem ce se va întâmpla. Nu cred că meciul din deplasare e mai greu ca meciul de acasă. Chindia, într-adevăr că am făcut un egal și am pierdut  la ei, nu cred că ne-a fost superioară. Doar neșansa ne-a făcut să plecăm fără puncte de acolo”, a mărturisit Sergiu Oltean, unul dintre fundașii băimăreni.

„Un meci dificil, vă dați seama. Cu Chindia avem rezultate negative, pot să spun, și așteptăm să mergem acolo să câștigăm”, a adăugat fundașul băimărean, Florin Anițoiu.

FCM Baia Mare începe play-off-ul de pe locul 5, având 17 puncte, iar Chindia are cu trei puncte mai mult ca elevii lui Dorin Toma, 20. Dâmbovițenii ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului Seriei a II-a și visează și ei la promovare.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Dan BUIA

Marius ANGHEL 08 Apr. 2016, 15:51 Seria 2
Pe aceeași temă