FC U Craiova, amendată usturător după incidentele din Cupă! Echipa lui Mititelu are interzis să joace la Severin

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 14:20 Seria 2
FC U Craiova, amendată usturător după incidentele din Cupă!** Echipa lui Mititelu are interzis să joace la Severin

După meciul din „șaisprezecimile” Cupei României, dintre „Craiova lui Mititelu” și Petrolul Ploiești, desfășurat săptămâna trecută la Severin, Comisia de Disciplină a federației Române de Fotbal a dictat sancțiuni incredibil de drastice împtriva echipei craiovene, care „târăște prin tribunale” federația, „legătura” dintre aceste două situații fiind, desigur, întâmplătoare.

Astfel, FC U Craiova a primit o amendă de 37.500 de ron, din cauza incidentelor provocate de spectatori la acel joc, atât în incinta arenei din Severin cât și în afara ei. În plus, U. Craiova va fi obligată să joace două meciuri pe alt stadion, arena din Severin fiind suspendată.

Și Petolul trebuie să plătească o amendă după acel joc, 910 ron, din cauza cartonașelor galbene primite (au cumulat 5 avertismente).

Oricum, Craiova este „preferata” Comisiei de Discplină, primind încă două amenzi, de 30.000 de ron, respectiv 22.500 de ron, la meciurile cu Motru și CSU Craiova, din Liga 2!

Conpet – o amendă și un „Pa”

Comisia de Disciplină l-a amendat și pe jucătorul Conpetului – Mușea, cu 1.000 de ron, suspendându-l două etape, pentru eliminarea din meciul cu SCM Argeș. În schimb, chiar dacă arbitrul partidei Zagon – Conpet a specificat în raportul de joc faptul că patronul echipei din Covasna – Kelemen a fost implicat în incidentele de la finalul jocului Zagon – Conpet (scor 2-0, acesta este acuzat de cei de la Conpet că l-a bruscat, în teren, pe jucătorul Maria), „Disciplina” a considerat că „nu este de natură să fie sancționată ca abatere disciplinară”.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 03 Oct. 2013, 14:20 Seria 2
Pe aceeași temă