FC Olt, după puncte în fieful băimărenilor!

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 14:59 Seria 2
FC Olt,** după puncte în fieful băimărenilor!

Divizionara secundă FC Olt Slatina debutează, în retur, cu un joc susținut în deplasare, în compania unei alte formații aflate în căutare de puncte, FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Primul meci oficial din acest an este extrem de important pentru FC Olt Slatina, care întâlnește, în deplasare, o altă formație situată în subsolul clasamentului, FC Maramureș. Gruparea slătineană abordează jocul din postura de „lanterna seriei”, având două meciuri mai puțin disputate decât celelalte competitoare. Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu au nevoie de punctele puse în joc în duelul cu băimărenii  pentru a părăsi cât mai repede susbsolul, distanța față de formațiile situate undeva la jumătatea clasamentului fiind de opt lungimi.

Meciul se anunță unul de luptă, starea terenului fiind aproape impracticabilă din cauza ploilor și ninsorilor căzute în nordul țării. În runda precedentă, FC Maramureș a obținut un rezultat surprinzător, încheind la egalitate, scor 0-0, meciul susținut pe terenul liderului, Corona Brașov.

În meciul tur, gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 3-0. Maramureșenii au, în mare parte, același lot din stagiunea de primăvară, însă au realizat un transfer important prin aducerea goalkeeper-ului Mihai Ștețca.

Antrenorul divizionarei secunde FC Olt Slatina, Dan Oprescu, nu se confruntă cu probleme majore de lot, singura indisponibilitate fiind fundașul central Paul Irimescu, jucător care nu este pregătit complet fizic, după accidentarea suferită într-un amical al iernii.

Meciul FC Maramureș-FC Olt Slatina este programat, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „Viorel Mateianu”, din Baia Mare.

Suporterii slătineni, lângă echipă la Baia Mare

Membrii galeriei „Slatina 1368″ vor fi prezenți pe Stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare. 20 de suporteri slătineni vor fi alături de echipă la primul meci oficial, susținut în compania celor de la FC Maramureș.

Susținătorii grupării FC Olt Slatina sunt încrezători că echipa va obține un rezultat bun. „Noi ne-am strâns, așteptăm detalii de la conducerea clubului, care a plecat, joi, la Baia Mare, să vedem dacă se joacă pentru că au apărut acele informații legate de teren. Dacă meciul se va disputa, noi vom fi prezenți sută la sută pe stadion. Mergem cu un microbuz, suntem 20, în deplasările mai apropiate vom fi, cu siguranță, mai mulți, eu sunt student la București, este un efort, dar nimic nu este mai frumos decât să îți susții echipa favorită. Cu siguranță vom câștiga, după jocul cu Damila, când am văzut doar aspecte pozitive, astea sunt așteptările. Suntem conștienți că nu se poate vorbi de promovare, dar sperăm într-o figură frumoasă, avem încredere în jucători și în antrenor”, a declarat reprezentantul galeriei „Slatina 1368″, Andrei Petru.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 22 Mar. 2013, 14:59 Seria 2
Pe aceeași temă