FC Bihor vrea să se asocieze cu Administrația Imobiliare Oradea pentru a scăpa de taxele mari pe stadion

Marius ANGHEL 17 Jan. 2015, 15:49 Seria 2
FC Bihor vrea să se asocieze cu Administrația Imobiliare Oradea** pentru a scăpa de taxele mari pe stadion

După ce Primăria Oradea a notificat FC Bihor că va trebui să plătească în total 40.000 de lei pentru folosirea stadioanelor municipal „Iuliu Bodola” și „Motorul”, președintele clubului Viorel Nemeș s-a dus la discuții cu directorul Administrației Imobiliare Oradea, Cristian Beltechi, și cu viceprimarul Ovidiu Mureșan, pentru a ajunge la o soluție de compromis.

„Le-am propus celor de la AIO, ca în calitate de persoană juridică, să intre în asociere cu noi, astfel încât costurile cu bazele sportive să fie cât mai mici pentru noi”, a declarat Viorel Nemeș.

Propunerea președintelui clubului orădean urmează să ajungă și la primar. „Am făcut și o informare scrisă în acest sens și așteptăm să vedem ce se va întâmpla”, a mai declarat Nemeș.

Este greu de crezut însă că reprezentanții Primăriei Oradea vor accepta această propunere a președintelui clubului FC Bihor, întrucât edilii orașului și-au făcut un calcul și taxele percepute pe bazele sportive, timp de șase luni, din ianuarie și până în iunie, cumulate totalizează exact suma pe care administrația municipiului o mai datora clubului pentru anul 2014, când a ieșit de la finanțare.

Astfel, pentru a nu fi surprinsă cu o acțiune în instanță pentru cei 350.000 de lei datorați, administrația orașului a perceput aceste taxe foarte mari pentru chiria bazelor sportive, așa încât datoria Primăriei până în vară să fie acoperită, prin compensație.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 17 Jan. 2015, 15:49 Seria 2
Pe aceeași temă