FC Bihor speră să dărâme Damila!

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 16:58 Seria 2
FC Bihor** speră să dărâme Damila!

După victoria obținută în deplasare, săptămâna trecută, cu FC Olt, jucătorii formației FC Bihor vor disputa duminică un joc extrem de important în economia finală a clasamentului, pe teren propriu, în compania celor de la Damila Măciuca.

Meciul, programat duminică, de la ora 13, pe Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, va opune două formații vecine de clasament, FC Bihor, pe locul V, și Damila, situată pe poziția a IV-a, ambele cu câte 24 de puncte.

În tabăra gazdelor, atmosfera este bună înaintea disputei, după victoria de la Slatina și, deși adversarul din acest week-end va fi foarte incomod, echipa este optimistă. „Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte greu, în compania unei echipe bune, dar eu am încredere în jucătorii pe care-i antrenez și consider că avem prima șansă”, a declarat antrenorul principal al orădenilor, Marian Pană.

Tehnicianul „roș-albaștrilor” nu se confruntă cu probleme de efectiv înaintea acestei dispute, astfel că va putea alinia cea mai bună formulă de joc.

După ploile căzute în ultima perioadă, responsabilii suprafeței de joc de la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” au lucrat serios în aceste zile pentru a aduce terenul la standardele cerute înaintea disputei.

Meciul cu Damila pentru orădenii are și alte conotații, în sensul că la Oradea va veni acum ca antrenor la echipa adversă tehnicianul Claudiu Niculescu, care în turul de campionat a pregătit FC Bihor.

„Faptul că antrenorul Claudiu Niculescu a fost în tur la FC Bihor nu contează, el are acum o altă echipă pe care o antrenează. Acest aspect nu are nicio legătură, va fi un meci normal de liga a II-a, pe care noi trebuie să-l câștigăm”, a mai spus Marian Pană.

În tabăra oaspete optimismul este, la fel, la el acasă după înaintea disputei de duminică și după primele etape din retur. Cel mai în formă jucător de la Damila pare a fi atacantul Sergiu Negruț, împrumutat în această iarnă de la campioana CFR Cluj, care în cele două jocuri disputate de formația vâlceană în acest început de retur a marcat trei goluri. „Urmează 3 meciuri decisive pentru noi: cu Bihor, UTA și Poli, iar pentru mai departe sper să am evoluții cât mai bune și să joc cu Damila în Liga I”, a declarat înaintea jocului Negruț.

În meciul tur, din județul Vâlcea, formația Damila s-a impus cu scorul de 3-0.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 06 Apr. 2013, 16:58 Seria 2
Pe aceeași temă